Publisert 8 mai 2011

Uansett om du bor på et hostel eller et luksushotell så får man mye for pengene i Berlin. Her er fem alternativ som er ekstra snille mot pengeboken.

Jugendluksus på lavpris

Hotel-Maison Am Adenauerplatz ligger i nærheten av det populære området Kurdürstendamm i den rolige bydelen Charlottenburg, med kort vei til restauranter og butikker. Du bor i luksuriøse rom innredet i jugendstil som alle har balkong. Pris fra ca 558 kroner pr. natt.

Les mer om Hotel-Maison Am Adenauerplatz

Bare for menn

Gay Hostel er et hotell som er bare for menn. Du må ikke bevise din seksuelle legning for de i resepsjonen, men det er et hotell som er garantert jente-fritt og det ligger midt i Berlins populære gayområde Schöneberg. Fine rom, felles bad/wc og priser fra ca 330 kroner pr. natt.

Les mer om Gay Hostel

Stille og rolig, med nærhet til alt

Metropolitan Hansa er et moderne, trestjerners hotell med nærhet til shopping og fornøyelser. Hoteller ligger i Wilmdersdorf, ti minutter å gå fra det store shoppingområdet Kurfürstendamm. Bygningen stammer fra tidlig på 1900-tallet og har renoverte rom med bra standard. Pris fra ca 480 kroner pr. natt.

Les mer om Metropolitan Hansa

Fire stjerner for tre hundre

Park Hotel Blub Berlin i nærheten av Treptowerparken med alle tenkelige fasiliteter. Hotellet retter seg først og fremst mot forretningsreisende, men passer også for deg som bare er i Berlin på ferie. Her får man mye for pengene og de har veldig mange stamgjester. Pris fra 311 kroner pr. natt.

Les mer om Park Hotel Blub Berlin

Midt i et trendy område

Apartment Schulz ligger sentralt i det trendy området Prenzlauer Berg og det er kort vei til restauranter og natteliv. Her bor man i romslige leiligheter med kjøkken. Pris fra 349 kroner pr. natt.

Les mer om Apartment Schulz

Finn billige reiser til Berlin.

Billige hotell i Berlin