Her bor du best ved Disney World

Stineb
Reiseguiden, besøkt 18 land

Foto: iStock
Endelig går turen til Disney World med familien – men hvor bør dere bo? Vi vet!
Publisert 24 november 2017

Det beste Disneyhotellet i parken ifølge Tripadvisor – Disney´s Grand Floridian Resort

Perfekt for storfamilien på tur. Her trives lillebror og mormor like godt! Hotellet kan lokke med to basseng, et afternoon tea-rom og ni restauranter. Gå ikke glipp av frokost med de kjente Disney-figurene på 1900 Park Fare-restauranten, det er noe barna aldri kommer til å glemme. Hotellet er det som ligger aller nærmest Disney World´s Magic Kingdom og fra hotellet tar du deg enkelt dit med monorail (som et tog i luften) eller med båt.
Les mer og se priser.

Det beste hotellet i parken ifølge Tripadvisor – Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort

Om det er luksus man er ute etter er dette rett hotell. Her finnes alt og litt til: vannpark, frokost med Disneyfigurene i restauranten Ravello, gratis transport til de ulike Disneyparkene, gratis barneklubb 8 timer per dag, treningssenter og spa. Er du en golfer, så har hotellet en egen golfbane og golfklubb der hele familien er velkommen. Perfekt hotell for deg som ikke vil bruke all tid inne i parkene.
Les mer og se priser.

Barnas favoritt – Disney´s Art of Animation Resort

Her får barna selskap av Nemo og Doris i bassenget, ja her er det faktisk et badeland med temaet Oppdrag Nemo og Oppdrag Dory! Å bo her er som å bo i en animert film og uavhengig av barnas alder kommer de til å kose seg gløgg ihjel her. Hotellet har også en food court utenom det vanlige hvor du kan velge mellom matretter som indisk tandoori, mongolsk grill og grillet fisk for å nevne noe.
Les mer og se priser.

Rimeligst og nære parkene – Radisson Hotel Orlando Lake Buena Vista

Om man vil bo nære Disney World, men ikke betale det det koster å bo innenfor portene er dette et skikkelig godt og rimelig alternativ. Et vanlig standardrom her er hele 31 kvadratmeter og har to store dobbeltsenger, godt med plass for en familie på 4 eller 5 personer. Hotellet tilbyr gratis parkering for sine gjester og gratis transport til og fra Disney World og et flertall outlets om dere vil shoppe. Utover dette har hotellet en restaurant, bar, et fint bassengområde og treningssenter.
Les mer og se priser.

Beste hotellet utenfor parken ifølge Tripadvisor – Villas of Grand Cypress

Luksuriøse leiligheter som passer perfekt om man er en stor familie, eller kanskje reiser sammen med flere familier. Disney World er bare noen minutter unna med bil og på hotellet finnes alt man kan trenge før og etter en dag i parken. Slapp av ved bassengområdet, spill en runde golf, spis frokost i restauranten eller ta en drink i baren.
Les mer og se priser.

- Flybilletter til Orlando
- Alle hotell i Orlando
- Leiebil i Orlando
- Tilbud på reiser til USA


Tilbud – Florida & USA