Her bor du best i Praha

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: The ICON Hotel
Foto: Alchymist Residence Nosticova
Foto: Savic Hotel
Foto: Vintage Design Hotel Sax
Foto: Aria Hotel
Praha er en veldig populær storby å besøke på høsten, og her har vi funnet frem noen hotell som vi gjerne vil bo på.
Publisert 7 oktober 2012

En storby i Europa fylt med kultur, historie, billig shopping, god mat og kald øl. Det er ikke så rart at Praha er en av de mest populære storbyene, og høsten er en av de vakreste årstidene i byen. Her har vi funnet frem fem hotell som har det lille ekstra.

The ICON Hotel & Lounge

Stilig og moderne er noen nøkkelord som kjennetegner dette designhotellet i Prahas sentrum. Et hotell for deg som er her på shoppingferie, og gjerne vil bo litt ekstra bra. Her serveres det á la carte-frokost hele dagen, og du sover søtt i de deiligste Hästens-senger. Alle rommene har wi-fi, minibar og skjønnhetsprodukter fra spamerket Rituals. Hotellets Lounge Bar serveres fantastisk mat og gode drinker, og hotellet tilbyr spabehandlinger for trøtte shopping-kropper. Pris fra 785 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Alchymist Residence Nosticova

Er du ute etter romantikk er dette det perfekte hotellet. Med varme fargetoner i gull og rødt er dette et overdådig og klassisk innredet luksushotell på en stille brosteinsgate, men likevel med kort vei å gå til alt som Praha har å tilby. Her bor du i et av 16 rom som alle er oppkalt etter historiske personer. Den klassiske innredningen er gjennomgående også i rommene, som likevel er utstyrt med alle moderne fasiliteter som man trenger. Hotellets restaurant har en meny som kombinerer moderne og tradisjonell matkunst, og selve restauranten er et av flotteste delene av hotellet. Pris fra 1270 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Savic Hotel

Med beste beliggenhet på Old Town Square er Savic Hotel et populært hotell. Hotellet er omringet av Prahas mest kjente historiske landemerker, så om du er her for å utforske byens kultur og historie er dette en bra plass å bo. Hotellet har bare 27 rom og de aller fleste har en himmelseng. Bygningen er fra 1400-tallet og mange av de gamle detaljene er tatt vare på. Som en ekstra godbit har alle rom en Nespresso-maskin slik at du kan få ordentlig god kaffe på morgenen. Pris fra 990 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Vintage Design Hotel Sax

Vil du bo på et annerledes hotell skal du velge Sax Hotel i Prahas Old Town. Her er innredningen inspirert av 50-,60-, og 70-tallet med spennende farger og retro innredning. Hotellet holder en veldig høy standard og har servicenivå man kan forvente seg av luksushotell. Her trives de aller fleste, uansett hvorfor man er i Praha, og med kort vei til byens mange severdigheter er dette den perfekte plassen å bo. Rommene har gratis wi-fi og noen har utsikt over gamlebyen. Hotellets restaurant serverer både en overdådig frokostbuffé, ettermiddagskaffe med kaker og det finnes et kafferom åpent for hotellets gjester 24 timer om døgnet. Pris fra 1100 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Aria Hotel

Her kan du bo på et av de beste luksushotellene i Praha. Bare et steinkast fra Karlsbroen og slottet ligger Aria Hotel som er inspirert av musikk. Alle de 51 rommene er dedikert til en spesiell musikkart, musiker eller komponist. Hotellet er populært for både bryllupsreiser og bryllup, og den vakre takterrassen er perfekt for en romantisk middag. Som gjest her har man gratis wi-fi under hele oppholdet, og alle rom er røykfrie og har skjønnhetsprodukter fra Molton Brown. Det finnes et CD og DVD-bibliotek som er tilgjengelig for alle gjester, en stor hage og et stort spa. Pris fra 1045 kroner per natt.
Les mer og bestill her.


Flybilletter til PrahaPopulære hotell i Praha