Publisert 22 oktober 2017

Halloween på Liseberg kjører i gang for tredje år på rad, og med det kan vi konstatere at Liseberg er det skumleste stedet i Norden akkurat nå. Det er kanskje også det vakreste stedet, da hele Liseberg er fylt med høstdekorasjoner og gresskar i alle former. Et besøk her er et must for alle som liker Halloween, å bli skremt eller bare vil ha en morsom dag i Gøteborg.

Fakta om årets Halloween på Liseberg

- Åpent 13-15.oktober, 20-22.oktober og 27.oktober-5.november
- Det er ingen aldersgrense for å komme inn i parken (barn under 110 cm kommer inn gratis)
- Alle tre spøkelseshus har aldersgrense 11 år
- Alle skrekkområder (se kart i bildekarusellen øverst) har anbefalt aldersgrense 11 år
- I skrekkattraksjonen Haunted Mansion og skrekkområdet Marerittet er det aldersgrense 9 år (5 år med voksen) før klokken 17, etter det er det 11 år som gjelder
- Spøkelseshuset åpner 1 time etter parken
- 35 attraksjoner er åpne, dvs alle utenom AtmosFear, Kållerado og Skepp o´skoj.
- Det er helt trygt å ta med små barn til Halloween på Liseberg – i Kaninlandet og i Lisebergs hager er det bare snille knep som venter

Spøkelseshuset

Loftet (Vinden) – din tur til å lide
På loftet ovenfor Hamnkrogen har tiden stått stille siden den gang foreldreløse barn ble stengt inne her for mange, mange år siden. Under Halloween står loftsdøren på gløtt og nå er det din tur til å lide.
Vår dom: Utrolig skremmende og sanselig opplevelse med mye lyd og lange ganger der det er umulig å se hva som venter før det er for sent. Ikke gå glipp av dette!

Smitthärden Gasten – sykere enn noensinne
Spøkelseshotellet Gasten har nok mange besøkt før, men ikke slik som nå. Forvent deg det verste, for her vil du bli både skremt og kvalm… Både gjester og ansatte er syke, og det er kanskje du også når du går herfra.
Vår dom: Utrolig bra gjort! Gå ikke glipp av alle de heftige detaljene, men pass deg for spyende gjester og personale sier vi bare…

The Experiment – blir du utvalgt?
En gal forsker, mennesker som levende forsøksdyr, hengende kropper og en evig jakt på nytt blod. Ikke stopp opp, for da er det kanskje du som blir forskerens neste offer, og det vil du garantert ikke.
Vår dom: Dette er virklig ikke for den følsomme, men det er utrolig bra gjort og skremmende på så mange ulike måter.

Haunted Mansion – en marerittaktig tur
Eventyrslottet som mange kjenner igjen fra tidligere besøk på Liseberg er ikke til å kjenne igjen. Det har blitt flyttet og ligger nå lengst inne i skrekkområdet Marerittet (Mardrömmen). Noe skummelt har tatt over det en gang så vakre slottet og nå venter nærkontakt med dine verste mareritt.
Vår dom: Attraksjonen hadde dessverre ikke åpnet da vi var der.

Skrekkområdet

Marerittet
Her venter zombier på sitt neste måltid, som er…deg! Skrekkhuset Haunted Mansion ligger lengst inne på området og for å komme deg dit må du passere alle zombiene…forvent deg nærkontakt med flere av dem, eller spring så fort du kan!

Havnekvarteret
Området på den andre siden av broene er ikke lenger bare er et bra sted for god mat og drikke – nå finner du spøkelser som vandrer rundt og gjør sitt beste for å skremme alle som våger seg innom. Vil du til Gasten eller Loftet må du gå forbi her.

For de minste barna

I Kaninlandet er det kos for de minste, og kun morsomme knep. Her kommer ingen barn til å bli skremt, med mindre man er redd for kaniner til vanlig. Om dere vil ha godisjakt, myke klemmer og ansiktsmaling er dette rett sted. Lisebergs Hager har svingende sklier, karuseller og fugleskremsler – perfekt når barna vil leke, eller ta en pause fra alle knep i Kaninlandet. Veien opp har blitt forhekset, men bare på en morsom måte, så gå ikke glipp av det! I kvarteret Storgatan kommer det til å oppstå spontane festligheter. Og til slutt, gå ikke glipp av halmlabyrinten som enten leder til det koselige Kaninlandet eller skrekkområdet Marerittet – pass på å velge rett vei!

Les mer om Halloween på Liseberg på Lisebergs egne hjemmesider. Der finnes all informasjon du trenger om pris for å oppleve alle ulike spøkelseshus og attraksjoner.

- Se fly t/r Gøteborg
- Book hotell i Gøteborg her – garantert skrekkfritt!
- Bestill leiebil her