Gi deg selv en velfortjent spaopplevelse

Annebente
Reiseguiden, besøkt 25 land

Foto: Thinkstock
Finn ditt nærmeste spahotell for en drømmedag sammen med din kjære eller venninnegjengen. Vi har valgt ut fem favoritter som innbyr til luksus, velvære og avslapning.
Publisert 3 desember 2014

Når mørket brer seg over landet, med lange netter og korte dager er det deilig å kunne nyte en dag med pleie fra topp til tå. Spahotellene inviterer inn til varme opplevelser som gjør godt for både kropp og sjel.

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotell er blant et av landets mest berømte hoteller. Hotellet ligger praktfullt til på Geilo, ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet. Med en stor spa- og velværeavdeling, blir oppholdet ditt her en opplevelse for både kropp og sjel. Dr. Holms Hotell har vært en kilde til rekreasjon og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet, og er fremdeles et av Skandinavias mest komplette resorthotell. Du inviteres inn til mer enn 1000 kvm med nytelse og velvære. Som eneste hotell i Norden kan Dr. Holms Hotell tilby Shiseido spa, med behandlinger som kombinerer Østens filosofi med morderne teknikker. Her kan du få et bredt spekter av deilige hud– og kroppsbehandlinger, og få skreddersydd ditt personlige program. Seks innbydende behandlingsrom er tilpasset for 1 eller 2 personer. I det hyggelige resepsjonsområdet kan du nyte forfriskninger som frukt, vann, te og kaffe, eller besøke det eksklusive Shiseido parfymeriet med make up bar. Som gjest på Dr. Holms Hotel vil du kunne nyte den gode atmosfæren og finne roen i vakre omgivelser, både ute og inne.


Farris Bad, Larvik

På bystranden i Larvik ligger Nordens største spahotell. Hotellet ligger med én fot på land og én for i vannet, og har en fantastisk utsikt mot havet. Fra hotellets spa kan du nyte den friske sjøluften og kanskje våger du å ta en dukkert i Larviksfjorden? Farris Bad er det eneste hotellet i Norden som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde. Fra den berømte Farris-kilden virvler friskt kildenvann inn i kildevannsgrotten, som er en del av spaanlegget på mer enn 2500 kvm med luksus og velvære. Med fokus på fysisk og mental trening og et balansert kosthold får du behandlinger tilpasset alle ønsker og behov. Gi deg selv luksusfølelsen med en drømmedag hvor du kan nyte noen timer og få full pleie fra topp til tå. Dette er et spaanlegg som passer like godt for ham som for henne. Anlegget har et basseng, et tyrkisk bad, badstue, boblebad og et stort utvalg av behandlinger. Hotellet ligger kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass i Sandefjord.


Quality Spa & Resort Norefjell

Beliggende 800 meter over havet tilbyr hotellet en herlig kombinasjon av rekreasjon og aktivitet. Spenn på deg skiene utenfor hotelldøra for en tur i velpreparerte skiløyper. Etter en dag med frisk fjelluft, vil en tur i det velutstyrte spaanlegget gi deg en komplett avslutning på dagen. Du kan velge blant en rekke behandlinger inspirert av ren nordisk natur, eller nyte en av de varme badstuene, eventdusjene eller badene. Høydepunktet finner du i hotellets utendørsspa. Synk ned i et varmt boblebad, kjenn den friske luften og nyt utsikten over fjellene. På en klar dag ser du helt til Gaustatoppen.


Quality Spa & Resort Son

Bare 40 minutter fra Oslo kan du finne roen på Quality Spa & Resort Son. Hotellet ligger vakkert til i vannkanten like utenfor idylliske Son sentrum. I hotellets spaanlegg er det et bredt utvalg av behandlinger som gir velvære for både kropp og sjel. Med Son Magic Circle kan du på egen hånd nyte den flotte spaavdelingen, med blant annet varmekulp, steambadstue, fargedusj og fotbad. Gjennom hele 11 stasjoner med velvære og spabehandlinger, kan du nyte, lukte, føle og lade batteriene. Ønsker du en drømmedag tilpasset dine ønsker, kan du få skreddersydde løsninger med dyktige terapeuter.


Hotel Alexandra, Loen

Hotel Alexandra er kjent for sin særegne og personlige atmosfære. I den store spa– og badeavdelingen kan du nyte dagen omgitt av vakker natur. Der finner du et terapibasseng, flere typer badstuer og hvileområder. På takterrassen kan du nyte utsikten og den friske luften i et varmt boblebad. Høyt kvalifiserte terapeuter tilbyr en rekke behandlinger både for kvinner og menn. Nyt et luksus massasjebad, som er et eldorado av luft, vann, velgjørende lukter og et fantastisk fargespill. Et hydroterapibad gir deg en komplett avslapping. Hvis du ønsker å kombinere spaoppholdet med friluftsliv, kan hotellet hjelpe deg med et stort utvalg utflukter og aktiviteter blant fjord og fjell.


Reisetilbud - Spa i innland og utland