Publisert 26 oktober 2015

Etter jul er det mange som har brukt mye penger på gaver og fest, men det betyr jo ikke reiselysten har forsvunnet. Vi har funnet frem reisemål med femstjerners luksushotell som koster under 1000 kroner per natt. Her kan du unne deg hverdagsluksus med gullkant.

Abu Dhabi - en storslått oppstikker

Fra å ha vært et reisemål mest for forettningsreisende ute etter oljepenger har Abu Dhabi endelig begynt å lokke til seg vanlige turister. Byen ble satt på turistkartet etter at store deler av filmen Sex and the City 2 ble spilt inn her. Hit reiser du for sol, varme, ørkenutflukter og luksusshopping. Byen kan friste med et tyvetall shoppingsenter, og det største av dem alle, Marina Mall, har mer enn 400 butikker og 48 restauranter. Bortsett fra shoppingen i verdensklasse har Abu Dhabi også et av verdens mest luksuriøse hotell, Emirates Palace. Den fine strandpromenaden, Corniche, er også vel verdt et besøk.
Finn en flybillett til Abu Dhabi her.


Femstjerners hotell i Abu Dhabi


Storbyluksus og skjønne badebyer i Thailand

Thailand er et billig reisemål for oss nordmenn, både når det gjelder overnatting, mat og shopping. Mange begynner sin Thailandsreise i den pulserende storbyen Bangkok. Her kan du skjemme deg bort med billige og luksuriøse skjønnhetsbehandlinger, besøke spennende severdigheter og den beste shoppingen. Er du mer ute etter myke sandstrender er både Phuket, Khao Lak og Koh Lanta populære reisemål. Her får du garantert mye sol, deilige strender og late dager.
Finn en flybillett til Thailand her.


Femstjerners hotell i Thailand


Praha er Tsjekkias mest populære by

I Tsjekkia er det hovedstaden Praha som får mest oppmerksomhet. Hit går mange weekendturer, ikke bare fordi det er så rimelig å bo på hotell her, men også for at det er en fargerik og spennende bu. Det er en av Europas mest velbevarte gamle byer med kirker på nesten hvert eneste gatehjørne, slingrende gater og vakre broer. Gå ikke glipp av den Den astronomiske klokken, Prahaborgen, Karlsbroen og et besøk i et ølbryggeri. Spis god mat og pass på å shoppe mye for prisene er veldig lave.
Finn en flybillett til Praha her.


Femstjerners hotell i Praha


Koselige Tallin

Estlands hovedstad Tallin har en stor bykjerne som stammer fra middelalderen som lokker mange weekend turister. Her får du fargeglade hus på brosteinsgater, koselige restauranter og en nesten intakt bymur. Den beste utsikten over byen får du fra Domfjellet. Det finnes bra shopping med priser som er veldig lave for oss nordmenn. Byen er også kjent som en spaby, og her er prisene på spabehandlinger utrolig bra.
Finn en flybillett til Tallin.


Femstjerners hotell i Tallin


Buenos Aires - kjøtt, tango og fotball

Her er fotball en religion, og kjøtt, vin og tango store pasjoner. Bedre kjøtt enn det argentinske kjøttet er vanskelig å finne. Byen består av flere sjarmerende bydeler som alle kan tilby sine besøkere noe ekstra. I Palermo ligger hippe restauranter, barer og utesteder. San Telmo byt på gof mat og drikke, tang og trendy butikker og boutiquehotell. Ta sjansen når du er her og se en spennende fotballkamp eller lær deg å danse tango.
Finn en flybillett til Buenos Aires her.

- Finn ditt femstjerners hotell i Buenos Aires her


I Reiseguidens søkemotor finner du fler hotell:
- Hotell i hele verden
- Hotelltilbud