Feir jul og nyttår på Thailands strender

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Høres det deilig ut å reise vekk fra julemaset? Røm fra stress og slapsete snø, og nyt ferien på en hvit strand! Flytt julefeiringen til Thailand og få en eksotisk jule- og nyttårsfeiring som er verdt å skrive hjem om.
Publisert 4 november 2016

Thailand har lenge vært en favoritt blant nordmenn som søker seg til varmere strøk i juletider, og de fleste velger reisemål som Phuket, Phi Phi-øyene, Koh Lanta, Krabi og Khao Lak. Reiser du hit er du garantert en hvit jul på strender med sand så hvit som melis, azurblått hav, eksotisk mat og innbydende smil fra de lokale. Desember er en perfekt tid å dra hit på, da dette er den tørre sesongen med temperaturer som oftest mellom 27 og 30 grader på dagtid. Vannet holder også en gjennomsnittstemperatur på deilige 27 grader.

Jul og nyttår i Thailand
Da Thailand er en buddhistisk stat, feires det ikke jul på samme måte som hjemme. Likevel er det veldig tilrettelagt på de populære turiststedene for en vellykket julefeiring. På det som er Thailands mest populære destinasjon rundt juletider, Phuket, finner du juleinspirerte butikker, boder og julemusikk – til og med julenissen kommer hit, ridende på en elefant. Flere gjør det slik at de feirer jul på en av strand-øyene, og tar nyttårsfeiringen i storbyen Bangkok. Uansett om du velger å dele opp ferien til ulike destinasjoer eller ei, vil du likevel få med deg det flotte fyrverkeriet som asiaterne kan best. Gjør deg klar for en vakker feiring med strand, sol og bad i en setting du sent vil glemme!

Julen nærmer seg nå med stormskritt, og for å sikre deg de beste prisene, er det lurt å booke juleferien allerede nå. Vi har samlet de beste pakkereisene til en suksessfull jul i Thailand:

- Charter til Thailand
- Fly til Thailand
- Hotell i Thailand


Alle charterreiser til ThailandBillige fly til PhuketBillige fly til Bangkok