Du og jeg på Kanariøyene

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Apollo
Foto: TUI
Foto: Apollo
Skal du og kjæresten reise på ferie i vinter? Da bør du velge et hotell som passer perfekt for en romantisk uke i solen. Her har vi håndplukket romantiske hotell på Kanariøyene.
Publisert 30 november 2015

Lengter du etter en romantisk ferie med kjæresten? Å reise bort sammen og bo i vakre omgivelser er noe som de aller fleste par fortjener en gang iblant. Her er noen av de mest romantiske charterhotellene på vinterfavoritten Kanariøyene. Alle hotell har spesialisert seg på voksne gjester og har minst fire stjerner.

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

På dette populære firestjerners hotellet bor par som reiser uten barn sentralt i Playa del Inglés. Samtidig er det nært havet og det går badebuss flere ganger om dagen. Hotellets bassengområde er stort med avslappende og oppvarmede basseng med utsikt over Maspalomas-ørkenen. For å gjøre ferien enda mer romantisk og luksuriøs, kan du bestille en suite med direkte bassengtilgang. Da slipper du dessuten å lete etter solseng om morgenen. Under en ferie her kan dere dessuten trene sammen eller slappe av i den deilige spaavdelingen. Bestill gjerne en spapakke allerede før du drar hjemmefra – Spa Together er en favoritt. Her er det også kort vei til mange av Gran Canaria beste golfbaner.
- Reis hit med Ving.

Blue Couples Suite Princess, Gran Canaria

Dette er TUIs aller beste hotell for dere som reiser som par. Hotellet har fire stjerner, all inclusive og en super beliggenhet ved Tauritostranden på Gran Canaria. Du bader i et stort og oppvarmet basseng på en terrasse med herlig utsikt over havet. Vil du bevege på deg finnes det et treningsrom, bordtennis og biljard. Du kan dessuten unne deg og din kjære en romantisk stund i spaavdelingen med en rekke ulike behandlinger. Vil du bo ekstra fint under ferien kan du bestille en juniorsuite superior. Du spiser på en god restaurant med buffet-tema. Ta gjerne en pause fra hotellområdet og spaser langs stranden eller gå en runde i det lille sentrumet.
- Reis hit med TUI.

Sensimar Royal Palm, Fuerteventura

På dette nybyggede voksenhotellet ved havet får du luksuriøst design og fjellene i bakgrunnen. Her kan du og din kjære sole dere ved et av de mange bassengområdene, spasere i koselige småhager eller leie solsenger for to. Dessuten ligger stranden like i nærheten. Spatilbudet er stort – test en parbehandling eller noen av de ulike badstuene. Måltidene spiser du på noen av hotellets seks resturanter, så her finner du noe for enhver smak og noe nytt for hver dag. Bestill et dobbeltrom eller slå til med en suite. Vil du ta en pause fra dette paradiset, ligger Jandia ti minutter unna med bil og byr på et mindre tilbud av restauranter og butikker.
- Reis hit med TUI.

Iberostar Grand Hotel El Mirador, Tenerife

Skal du reise til Tenerife og vil bo litt ekstra fint, er dette elegante boutiquehotellet med fem stjerner et sikkert valg. Det ligger i Costa Adeje rett ved stranden, hvor du lett kan kombinere salte bad med basseng. Bassengområdet er stort, et av bassengene er oppvarmet og det finnes solstoler som legger til rette for romatikk og ro. Hotellet har et fint spa der du kan skjemme deg bort med skjønnhetsbehandlinger og massasje. Når sulten kommer kan dere velge mellom tre ulike restauranter, både med buffet og gourmetmat. Du bor i junoirsuite i lyse farger og med gratis wifi, ofte med utsikt over havet.
- Reis hit med Apollo.

Timanfaya Palace, Lanzarote

På dette nyrenoverte hotellet utenfor Playa Blanca trives du som reiser uten barn ekstra godt. Her er bare gjester over 18 år velkommen, og for å få en en ekstra gullkant på ferien kan du bestille et superior-rom. Da får du tilgang til lounge med fri bar, internett og aviser. I hotellhagen er det to basseng, og du kan være med på forskjellige sportsaktiviteter eller bare ta en rolig spasertur på stranden. På kveldene er det underholdning, dans og musikk i pianobaren. Vil du ha en enda mer behagelig ferie kan du legge til all inclusive.
- Reis hit med TUI.

H10 Big Sur, Tenerife

Her bor du som er over 18 år flott i nærheten av pulserende Los Cristianos havn. I hotellets vakre hage kan du enten bade i det oppvarmede bassenget, jacuzzien eller ta en drink i bassengbaren. Du kan også slappe av på takterrassen som lokker med solsenger og en utrolig fin utsikt over det glitrende havet. Vil du skjemme bort deg selv og kjæresten litt ekstra kan du bestille massasje. I tillegg finnes det et bra treningsrom og mulighet for å spille tennis, minigolf og billjard. Du bor i flotte rom med balkong eller terrasse, og med gratis wifi.
- Reis hit med Apollo.

I Reiseguidens søkemotor finner du flere reiser:
- Reiser med voksenhotell på Kanariøyene
- Billige voksenhotell på Kanariøyene
- Alle hotell på Kanariøyene


Charter til Kanariøyene