Charterluksus i Kroatia

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Unn deg litt ekstra luksus i sommer. Her er fem utvalgte luksushotell du kan reise til med charterfly i sommer som gir deg ekstra velvære-faktor.
Publisert 20 februar 2017

Lengter du etter en avslappende ferie med litt ekstra luksus i sommer? Vi har valgt ut fem luksushotell i Kroatia – et av sommerens mest populære reisemål. Hotellene har minst fire stjerner, alle med fine bassengområder, mange har eget spa og det er kort vei til havet.

Hotel Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar by

Er du ute etter shopping, restauranter, fornøyelser og en avslappende ferie så dette firestjerners hotellet perfekt. Hvar by ligger bare et steinkast fra hotellet, og her kan du slappe av ved det herlige bassengområdet med en vakker utsikt over Det adriatiske hav. Bassengområdet består av flere uteplasser der du kan sole, bade eller spise noe godt. Hotellet har også flere barer og restauranter, og du får heller ikke gå glipp av den populære beach cluben som ligger på stranden.
Les mer og se priser her.

Monte Mulini, Rovinj

Hotell Monte Mulini har 5 stjerner og er ifølge Trip Advisor det beste hotellet i Rovinj. Med en flott beliggenhet ved havet i utkanten av sjarmerende Rovinj er dette et førsteklasses hotell med basseng med utsikt, restaurant, vinkjeller og spa. Nedenfor hotellet finner du hotellets private strand og badebrygge med gratis solstoler. Hvis du følger promenaden kommer du etter hvert til marinaen i Rovinj. Hotellets spa og velværesenter strekker seg over 3 etasjer og inkluderer treningsrom, spa med bahandlinger, boblebad, innendørsbasseng, relaxavdeling og helsebar. Glad i mat? Hotellets franske restaurant Wine Vault blander det lokale og franske kjøkken og har et utvalg av mer enn 500 viner. Restaurant Mediterraneo serverer mat fra middelhavet og har utsikt over havet. Hotellet har utlån av sykler og gratis WiFi.
Les mer og se priser her.

Le Meridien Lav, Split

Dette elegante luksushotellet med fem stjerner har super beliggenhet ved havet, og her slapper du av som best i det herlige infinity-bassenget. Stranden nedenfor er en smal steinstrand med klart og herlig vann. For barna finnes en internasjonal barneklubb og da kan foreldrene passe på å unne seg en skjønnhetsbehandling i spaavdelinge. Det finnes også aktiviteter som tennis og vannsport mot en avgift. Når du blir sulten finnes det flere restauranter og barer å velge mellom.
Les mer og se priser her.

Radisson Blu Sun Gardens Resort & Spa, Dubrovnik

Dette store og flotte hotellanlegget med fem stjerner ligger nord for Dubrovnik. Bassengområdet består av tre basseng, alle med utsikt over det blå havet. Nede på stranden kan du, bortsett fra å sole deg, prøve forskjellige vannsporter. På hotellet finnes det også andre aktivteter som tennis, aerobics og beachvolleyball. I restauranten serveres retter fra hele verden og det finnes flere barer der man kan ta en drink. Hotellets spaavdeling er stor og kan tilby et stort utvalg av deilige skjønnhetsbehandlinger.
Les mer og se priser her.

Osejava, Makarskas riviera

På dette firestjerners hotellet bor du i vakre omgivlselser rett ved havet og med bare en kort spasertur til sentrum. Dagene tilbringes gjerne ved det fine bassengområdet, eller så går man til stranden og bader i det krystallklare havet. De flotte dobbeltrommene har alle tenkelige fasiliteter, og hotellet har sin egen restaurant om du ikke vil gå noen steder når det er middagstid. Det finnes også et lite spa og en badstue som man får tilgang til mot en liten avgift. Et perfekt hotell for deg som vil ha alt i nærheten.
Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser:
- Luksushotell i Kroatia
- Barnevennlige hotell i Kroatia


Femstjerners charterluksus i Kroatia