Publisert 6 august 2014

London lokker til seg mange besøkere med rimelig shopping, bra priser på flybilletter og et stort utvalg av det aller meste kort og godt. Hold hotellprisen nede ved å velge rett hotell der du likevel bor bra.

Novotel London Paddington

Sentralt beliggende 4-stjerners hotell med veldig mange fornøyde gjester. Hotellet ligger nært Trafalgar Square, Paddington Station og Big Ben. Hotellet har gratis wi-fi og et innendørs basseng, noe som gjør hotellet ekstra populært. Pris for dobbeltrom fra 1098 kroner.
Les mer om hotellet og se priser her.

Park Plaza Westminster Bridge London

Dette hotellet er nabo med Buckingham Palace og Trafalgar Square, midt i sentrale London med alt som byen har å tilby rett utenfor døren. Til London Eye er det bare fem minutter å gå. Hotellet har fasiliteter som treningsrom, basseng og spabehandlinger. Pris for dobbeltrom fra 1594 kroner.
Les mer om hotellet og se priser her.

Shaftesbury Hyde Park International

Shaftesbury Hyde Park International ligger rett i nærhente av koselige Hyde Park og trendy Kensington og shoppinggaten Oxford Street. Her har de restaurant, wi-fi og treninganlegg. Dobbeltrom koster fra 1469 kroner.
Les mer om hotellet og se priser her.

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

Her er det kort vei til koselige Notting Hill, Hyde Park og Kensington, i tillegg til at det er et bra utgangspunkt for shopping i de sentrale delene av London. Hotellet har restaurant, bar, wi-fi og en herlig terrasse. Det er bare to minutter å gå til nærmeste tunnelbanestasjon. Pris for dobbeltrom fra 1464 kroner.
Les mer om hotellet og se priser her.

London Bridge Hotel

Beliggende i området Borough of Southwalk, rett ved London Bridge. Her har du et bra utgangspunkt for å utforske det meste som London har å tilby. Hotellet har en egen restaurant og bar, og her ligger også et treningssenter i kjeden Fitness First som er Europa største treningssenterkjede. Pris for dobbeltrom fra 1841 kroner.
Les mer og se priser her.

Holiday Inn London - Bloomsbury

Moderne og fresht hotell midt i Bloomsbury som er en fin og elegant bydel. Med tunnelbane er du ved Buckingham palace og Hyde Park på ti minutter og til Oxford Street tar det 15 minutter å gå. Alle de store rommene har wi-fi og flatskjerm-tv. Pris for dobbeltrom fra 1850 kroner.
Les mer og se priser her.

Søk blant alle hotell i London.
Her kan du finne flybilletter til London.


Fler billige og bra hotell i London