Billig og bra i London

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Myhotel
Foto: Church Street Hotel
Foto: Mayflower Hotel
Foto: Twenty Nevern Square Hotel
Foto: Arran House Hotel
London er et populært reisemål for oss nordmenn, og nå før jul er det mange som skal dit på juleshopping. Vi har funnet frem hotellene som gir deg penger til overs til all shoppingen.
Publisert 28 november 2012

Vi har funnet frem fem hotell som har både bra priser, bra standard og bra beliggenhet. De viktigst tingene når man skal på storbyferie. Her kan du sjekke inn uten at hele reisebudsjettet går til å betale for overnattingen.

Myhotel Chelsea

Dette boutiquehotellet i bydelen Chelsea har gangavstand til mange av London beste restauranter, spennende shopping og historiske severdigheter. Noe for alle i reisefølget. Hotellet er innredet etter det østerlandske innredningsprinsippet Feng Shui, og alle de 46 rommene er store og luftige sammenlignet med mange andre London-hotell. Skulle du ikke orke å gå ut etter en lang dag med shopping kan man spise middag på hotellets egen tapasrestaurant, three5, som også serverer afternoon tea. Pris fra 957 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

Church Street Hotel

Et spennende South-Londonhotell som henter sin inspirasjon fra Latin-Amerika, og har alt fra singelrom til familierom og rom med delt wc/dusj. Her er det det mye av alt – farger, innredning og ikke minst mat i hotellets egen restaurant “Angels & Gypsies” som serverer hete tacos til lunsj og spennende tapas til middag. Frokosten spiser du i “Havanna Lounge” som serverer en økologisk frokost som er inkludert i romprisen. Pris fra 792 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

Mayflower Hotel

Et nyrenovert boutiquehotell i West London, rett ved Earls Court, med innredning som mikser øst og vest og passer perfekt for hele familien. Her finnes alt fra store familierom til romslige trippelrom med køyeseng og små, men fine singelrom. Alle rom har privat dusj/wc, gratis trådløst internett og sengetøy ev egyptisk bomull for å nevne noe. Her bor man billig uten å tomme på kvalitet. Den fine hagen med sitteplasser er noe av det beste med hotellet, spesielt på sommeren. Pris fra 697 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

Twenty Nevern Square Hotel

Beliggenheten i vestre London ved en fin, liten park er noe av det som gjør dette hotellet så spesielt i tillegg til at de bare har 20 rom. Rommene er utrolig flotte med mange håndlagde møbler i tillegg varme farger, parkett på golvet og fine baderom. Hotellet tilbyr også 24 timers romservice, en hyggelig lounge og gangavstand til shoppinggater som Kensington Highstreet og King´s Road i Chelsea. Pris fra 1273 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

Arran House Hotel

Dette lille, familieeide hotellet ligger i området Bloomsbury med gangavstand til blant annet British Museum, shoppingen på Oxford Street og teaterdistriktet, og er kjent for sin gode service. Her får man en “Full English Breakfast” inkludert i romprisen slik at dagen får en bra start. Alle rommene er røykfrie og lydisolerte slik at selv om man bor midt i smørøyet kan man få en god natts søvn. Hotellet tilbyr både alt fra singelrom til familierom med plass for fire. Pris fra 820 kroner per natt.
Les mer og se priser her.


Billige flybilletter til LondonFler populære hotell i London