Barnas 5 favoritthotell på Mallorca

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Startour
Foto: Startour
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Startour
Foto: Startour
Publisert 30 april 2019

Mallorca byr på utrolig mange fine steder, og som barnefamilie trives man ofte best i Alcudia nordøst på Mallorca, hvor flere av de beste familiehotellene ligger, samt i fredelige Cala Bona på øyas østside. Her er 5 hotell for deg som reiser med barn.

Sunwing Alcudia Beach

Nordøst på Mallorca finner du Vings Sunwing-hotell i Alcudia, det mest barnevennlige området på øya. Dette hotellet er godt tilpasset barnefamilien, og noen av fordelene med å velge dette hotellet er blant annet at det tilbys leiligheter for opptil 8 personer, gratis WiFi på hele hotellet, gratis mat for barn under 12 år, Mini Land, Teen Lounge, skandinavisk barneklubb og Lollo & Bernie. Dere kan også velge all inclusive mot betaling, som gjør det enklere for dere å kunne kose dere uten å tenke på pengene i feriekassa. Hotellet er også røykfritt, har et eget babybasseng beskyttet mot solen og ligger midt på den hvite, brede og langgrunne Alcudia-stranden som strekker seg over en mil bortover kysten. Som voksen kommer du virkelig til å like dette hotellet – her tilbys det både spa, gratis treningsstudio og SATS ELIXIA-timer for de som ønsker å bevege på seg i ferien. Det er også kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger kun en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. Ving har også et annet Sunwing-hotell som ligger ved rolige Cala Bona Beach på øyas østkyst, Sunwing Cala Bona Beach, som er verdt å sjekke ut.
Se charterreiser til Alcudia

TUI Family Life Alcudia Pins

I barnevennlige Alcudia i Mallorca finner du dette hotellet i rolige omgivelser rett ved den hvite Playa de Muro-stranden, som er bred og langgrunn. Dere bor i leiligheter og kan enten lage deres egne måltider, eller bestille måltider som tillegg på hotellet. Her har dere alt fra babybasseng til stort basseng med vannsklie, og de voksne kan kose seg i boblebad og bassengbar med stor terrasse ut mot havet. Barna kan lære seg å svømme i ferien med Bamses svømmeskole, Plask & Lek eller crawleskole, og de kan også more seg i Bamseklubben og på The Hangout helt gratis, mens de voksne kan dra på treningstimer med Les Mills. Ta lokalbussen eller sykle 7 km til Alcudia sentrum hvor det er en flust av deilige sjømatsrestauranter og koselige tapasbarer. Dere kan også nyte tapas på hotellets egen restaurant “Tavern by the sea” ved stranden.
Se charterreiser til Playa de Muro

Prinsotel La Dorada

Dette barnevennlige hotellet til Apollo i Alcudia kan friste med et stort og lekkert bassengområde som også har gratis solstoler og parasoller i tillegg til en snackbar rett i nærheten. Det er kun 200 meter til Alcudia-stranden herfra, for ikke å glemme at det ligger kun et steinkast unna naturparken S’Albuferas med sitt rike fugleliv. Det er først og fremst det store bassengområdet og barnebassenget som kommer til å trekke barnas oppmerksomhet. I tillegg har hotellet aktiviteter og underholdning for store og små, lekeplass og barneklubb med engelsktalende personale. De voksne kan også ta seg en tur på trimrommet og på minigolfbanen helt gratis, samt spille tennis og biljard mot avgift. Det er gratis wifi på hele hotellet, og spa og hammam kan benyttes mot avgift. Her tilbys det ikke all inclusive, men dere kan velge å inkludere frokostbuffé og halvpensjon mot et tillegg. Bo ekstra bra på deluxerom med basseng på terrassen.
Se charterreiser til Playa de Muro

Condesa de la Bahia

Dette 4-stjerners familiehotellet til Ving ligger på stranden i Alcudia. Her er all inclusive inkludert, og dere får rom for opptil 4 personer. Hotellet kan friste med internasjonal barneklubb og barnebasseng, og både mat, drikke, aktiviteter og underholdning for store og små er inkludert i all inclusive-pakken. På bare noen minutter kan dere spasere bort til senteret Playa de Muro og spise på gode restauranter eller kjøpe strand- og badeleker til barna i en av de mange butikkene dere finner her. Hotellet har også Mini Disco og lekeplass, og på hotellet arrangeres det bordtennis, volleyball, aerobic og dans i regi av hotellets ansatte. Wifi på hotellet er inkludert. Kos dere langs en av de mange bassengene, barnebassenget eller på den hvite, finkornede Alcudia-stranden, mens barna spiser så mye is de orker i baren.
Se charterreiser til Playa de Muro

Blue Village Family Life Mallorca Mar

Dette hotellet ligger nærme stranden i Cala Bona. Kos dere i det store laguneformede bassenget med utsikt mot havet, la barna leke i barnebassenget og more seg i vannskliene, og nyt et stort tilbud av aktiviteter, trening og spa. Hotellet og rommene ble renovert senest vinteren 2015. Cala Bona er et rolig og barnevennlig sted, samtidig som det ligger i kort gåavstand til Cala Millor med litt mer liv og røre, men som også er kjent for å ha østkystens fineste strender. Langs strandpromenaden mellom disse to stedene finner du mange uteserveringer tett i tett ved havet. Barna kan kose seg på blant annet Bamse Club, @611 og The Hangout helt gratis, og de voksne kan dra på treningstimer med Les Mills. Hotellet har også et eget aktivitetsteam på plass hver dag. All inclusive inngår i hotellprisen på Blue Village Family Life Mallorca Mar.
Se charterreiser til Cala Bona

Finn flere hotell og charterpakker med vår søkemotor

Alle hotell på Mallorca
Charterreiser til Mallorca
All inclusive-reiser til Mallorca
Fly til Mallorca
Leiebil på Mallorca


All inclsuive-reiser til MallorcaTilbud til Mallorca