Bangkoks beste hoteller

Maria
Reseguiden

Foto: Lebua at State tower
Foto: Park Plaza Sukhumvit Bangkok
Foto: Bangkok Peninsula Hotel
Vil du bo med den flotteste beliggenheten, beste frokostbufféen, deiligste bassenget, heftigste skybaren og hyggeligste personalet? Her er 5 hoteller med toppkarakter hos Orbville.
Publisert 3 november 2010

Etter at Orbville startet sitt samarbeid med TripAdvisor har det blitt lettere for deg å finne de beste hotellene der du får mest valuta for pengene dine. Anmeldelsene skrives av nettstedets 20 millioner medlemmer over hele verden, og topp-5-listen er basert på vurderinger hos TripAdvisor.

1. Chatrium Suites Hotel

Femstjerners Chatrium får toppkarakter 5 av TripAdvisor, og har over 400 anmeldelser. Hotellet ligger ved elven Chao Phraya og du har nydelig utsikt over hele byen gjennom de store vinduene. Rommene er elegante og moderne, og hotellgjester har tilgang til fitness-senter, badstue, massasjesenter, jacuzzi, lekeplass for barn og utendørsbasseng. Stor frokostbuffé.

Se bilder, finn billigste pris og bestill her.

2. Lebua at State tower

Luksushotell ved Chao Phraya. Romslige rom med egen balkong og utsikt over byen. Hotellet har takrestaurant og skybar med gode drinker, utendørsrestauranten Sirocco, utendørs lagunebasseng, jacuzzi, dampbadstue og pendelservice til Skytrain-stasjonen. Tenk på at det er kleskode som gjelder i restaurantene. Får 4,5 av 5 på TripAdvisors skala med over 1200 anmeldelser.

Se bilder, finn billigste pris og bestill her.

3. Le Meridien

Femstjerners hotell som består av 24 etasjer med luksus. Ligger på Silom Street, midt i smørøyet med shopping og fornøyelser over alt. I hver eneste etasje ligger det en hjørneleilighet med vinduer fra gulv til tak med utsikt over Bangkok skyline. I restauranten står kokkene ute blant gjestene og woker dagens ferske råvarer på bestilling. Får 4,5 av 5 på TripAdvisors skala, med over 340 anmeldelser.

Se bilder, finn billigste pris og bestill her.

4. Park Plaza Sukhumvit Bangkok

Firestjerners hotell som ligger midt i Central Business Distrikt (CDB). Moderne rom med kule designdetaljer, utendørsbasseng på taket med utsikt over byen og Benjakitti Park. Hotellet har også både skybar og fitness-senter. Har 4,5 av 5 hos TripAdvisor, med over 500 anmeldelser.

Se bilder, finn billigste pris og bestill her.

5. The Peninsula Bangkok

Ett unikt hotell med 37 etasjer og bygningen har samme form som bokstaven “W”. Flott utsikt over elven fra alle rom. Hotellet har blant annet frokostsal, innendørs- og utendørsbasseng, gym, badstue, jacuzzi, spa og tennisbane. Har du lyst og råd kan du til og med leie helikopter her. Får 4,5 av 5 hos TripAdvisor med nesten 800 anmeldelser.

Se bilder, finn billigste pris og bestill her.

Finn en billig flybillett til Bangkok:

Flere flybilletter finner du her.

Flere topphoteller i Bangkok:

Finn flere hoteller i Bangkok.