Alle vinterens reiser til Thailand

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: iStock
Thailand er superpopulært blant nordmenn om vinteren, noe som gjør at det kan være vanskelig å finne en reise til bra pris. Derfor har vi samlet alle de rimeligste reisene til Thailand på ett sted.
Publisert 7 november 2018

Vinteren er i anmars og sommeren føles langt unna. Så hva passer vel bedre enn å bestille en reise til varmen i Thailand? Shopping i Bangkok, late dager på stranden på Koh Lipe eller fantastiske eventyr under vann på Koh Tao. Uansett hva som lokker deg til Thailand kan du regne med varme, vakre strender, god mat og ikke minst den hyggelige lokalbefolkningen som alltid har et smil på lur. Siden det er så populært å reise til Thailand pleier prisene å skyte i været når det nærmer seg avreise. Her har vi samlet vinterens reiser til Thailand med avreise mellom 15.november og 31.mars. Alle priser er per person når to voksne reiser og bor sammen.


Charter til Thailand

Sammenlign alle reiser


Fly til Thailand


I Reiseguidens søkemotor kan du finne flere reiser:
Alle charterreiser til Thailand
Alle restplassreiser til Thailand
Alle all inclusive-reiser til Thailand

Om Thailand Asia

Store deler av Thailand er rene paradiset for oss nordmenn, med fantastisk mat, sol og tusenvis av hvite strender omgitt av palmer som tatt rett ut fra et postkort.

De store badebyene ligger i den sørlige delen av landet, som blant annet Phuket, Krabi, Khao Lak og Phi Phi-øyene. I den østlige delen av Thailand ligger også populære reisemål som Koh Samui, Rayong og Koh Chang.

Utenfor de vakre sandstrendene finner du mange spennende dykkemuligheter hvor du kan svømme blant tropiske fisker og koraller.

Mange velger å kombinere solferien med noen dager i hovedstaden Bangkok. Dette er en av verdens mest myldrende storbyer med spennende bygninger, tusenvis av restauranter og shopping i verdensklasse.

Hvor enn du reiser i Thailand vil du finne et hotell som passer deg, fra superbillige bungalower rett ved stranden til femstjerners luksushotell hvor du kan skjemme bort deg selv og reisefølget ditt.

Det er tusenvis av museer rundt om i Thailand, med alt fra historie, arkeologi, krig og kunst. Det merkeligste av alle ligger i Pattaya; Bottle Art Museum. Her finner du mer enn 300 flasker fylt med små skip, palasser, templer og andre verk.

grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26
Reis fra Haugesund til Thailand