Billig luksus midt i Bangkok

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: Hilton
Foto: Royal Orchid Sheraton
Foto: Royal Orchid Sheraton
Foto: Pullman Bangkok Hotel G
Foto: Dusit
Foto: Swissotel
Høy luksusfølelse til lave priser midt i sentrum? Velkommen til Bangkok. Her er 5 hotell som får toppkarakter av oss.
Publisert 20 september 2017

I Bangkok er prisene lave, og det er mulig å bo på et femstjerners hotell for under 1000-lappen. Så hvorfor ikke unne deg litt rimelig luksus neste gang du besøker denne pulserende storbyen? Vi guider deg til 5 hotell i Bangkok som både er billige, luksuriøse og sentrumsnære.

1. Millennium Hilton Bangkok Hotel

5-stjerner og en av byens beste utsikter er hva du får servert på sølvfat her, sammen med infinity pool, et stort utvalg av spaopplevelser og 7 ulike restauranter av høy kvalitet. Sammen gir dette deg det perfekte pusterom etter en lang dag ute i hete Bangkok by. Hotellet liggger rett ved elven Chao Phraya, og er i kort avstand fra kjente monumenter som Temple of Dawn, Temple of the Reclining Buddha og blomstermarkedet Pak Khlong Talat. Start dagen med en økt på hotellets velutstyrte treningssenter, ta en drink i utendørsloungen med elven flytende rolig forbi, eller se Bangkok glitre i mørket på kveldstid fra hotellets taktopp. På Millennium Hilton ser du Bangkok fra sin beste side.
Les mer og se priser.

2. Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers

Som en liten grønn oase ligger dette 5-stjerners hotellet midt i hjertet av Bangkok. Her bor du ved kanten av Chao Praya-elven, og med gåavstand til River City Shopping Complex. To store utendørs basseng, utendørs-lounger, grønne hager med palmer og påfugler og en imponerende utsikt til Chao Praya-elven lar deg slappe av midt i storbyens mylder. 3 dager i uken kan du også delta på yogatimer (Hatha, Vinyasa og Ashtanga) i hotellets hage. Hotellet har et stort spa med 9 behandlingsrom, steamrom og avslapningsområder. I tillegg har du treningsrom, tennisbane og en stor frokostbuffet som gir deg en god start på dagen. Hopp på en av båtene som går på elven rett utenfor og start dagen med elvesightseeing, og ta middagen på hotellets thairestaurant Thara Thong, som raskt gir deg ekte orientalsk stemning.
Les mer og se priser.

3. Pullman Bangkok G

Bli med inn i en spennende verden av lekent interiør, luksus og fantastisk utsikt over Bangkok. På 5-stjerners hotellet Pullman Bangkok G vil du få en hotellopplevelse du sent vil glemme. Hvite, stilrene rom møter funky og moderne oppholdsrom, og hotellet gir deg også kort gangavstand til den populære shopping- og underholdningsområdet Silom Road. På hotellets restaurant 25 Degrees Burger, som er åpen 24-7, kan du nyte en burger og en cocktail til alle døgnets tider. På Scarlett Wine Bar & Restaurant får du fantastisk utsikt over hele byen. Hotellets spa, Anne Semonin Spa, tilbyr holistiske behandlinger tilpasset hver enkelt, og treningsrommet har utsikt ned til utendørsbassenget i 5.etasje.
Les mer og se priser.

4. Dusit Thani Bangkok

5 stjerners hotell med klassisk interiør, elegant thaidekor og detaljer av silke og teak. Dusit Thani Bangkok har også det prisvinnende Devarana Spa (med 14 behandlingsrom), treningsrom og squashbane, samt gastronomiske restauranter, kule lounger og oppholdsrom og en taktoppbar med panoramautsikt. Slapp av ved hotellets utendørsbasseng, eller ta en kort spasertur til Siloms berømte nattmarked. Gratis wifi er tilgjengelig på hele hotellet.
Les mer og se priser.

5. Swissotel Le Concorde Bangkok

To store løvestatuer ønsker deg velkommen idet du går gjennom dørene til Swissotel Le Concorde i Bangkok, og inn i den luksuriøse lobbyen. Dette 5-stjerners hotellet har 407 romslige, elegante rom med stor fokus på komfort og privatliv – en herlig kontrast til Bangkoks yrende byliv. Når du kommer hjem til hotellet etter en dag på sightseeing, kan du legge deg på en solstol ved hotellets store utendørsbasseng og kjøle deg ned i varmen med en drink. Dette hotellet ligger litt utenfor sentrum (i business- og underholdningsdistriktet), og er for deg som ikke vil bo midt i folkemylderet. Det er 15 minutter å gå til nærmeste kjøpesenter, i tillegg til mange restauranter å velge mellom både på hotellet og utenfor. Det er også gratis wifi på hele hotellet, en stor frokostbuffet, bar, delikate Spa De Concorde og treningsrom. Alle rom har selvsagt klimaanlegg.
Les mer og se priser.

Bestill din reise til Bangkok her:
- Fly til Bangkok
- Hotell i Bangkok
- Tilbud til Thailand
- Charter til Thailand


Fly til Bangkok