Publisert 11 juli 2013

Reisene til Karibia øker stort og kommer helt sikkert til å øke enda mer i fremtiden. Hvilket paradis passer deg best?

Aruba

Aruba er et fantastisk reisemål for alle, året rundt. Hit reiser de som ønsker deg kritthvite strender, turkis hav og vaiende palmer. At befolkningen dessuten er utrolig vennlige og imøtekommende er bare ytterligere et pluss. Solen skinner stort sett året rundt og vannet blir sjelden kaldere enn 25 grader. Legg til god mat og musikk som svinger så forstår du hvorfor Aruba er et av vinterens hotteste reisemål. Hit reiser du med direktefly, og flytiden er cirka 11 timer.
Reis hit med: Ving

Barbados

Barbados har lenge vært et drømmereisemål for mange. De som har vært der vet hvorfor. Å få sole seg på hvite strender, snorkle med havskilpadder, spise nygrillet fisk og samtidig i skåle med rompunsj gjør at hvem som helst føler at man er kommet til paradiset. Det finnes to plasser å bo på – den sørlige delen med litt større bølger som passer perfekt for vannsport og har litt fler restauranter, eller den vestlige delen som er roligere og passer for de som ta det med ro eller de som reiser med barn. Hit reiser du med direktefly på rett under 11 timer. Du kan også kombinere Barnbados med den vakre øya Saint Lucia.
Reis hit med: Star Tour

Den dominikanske republikk

Landet er vakkert og frodig med noen utrolig vakre strender. Det er et ferieparadis som har alt man kan behøve. Atmosfæren på øya er veldig avslappet og alle danser merengue og bachata – det er nesten umulig å ikke la seg rive med. Her kan du også passe på å unne deg det lille ekstra da det er et veldig billig reisemål. Du reiser hit med direktefly og flytiden er cirka 11 timer.
Res hit med: Apollo og Star Tour

Guadeloupe

Guadeloupeøyene er helt klart en av verdens beste reisemål for vannsport. Naturen på øya er veldig variert og frodig. Her finnes jungler, tropisk regnskog og tropisk ørken. Noen strender har svarte vulkanklipper mens andre er dekt med grovkornet, gylden sand. På Guadeloupe er det alltid noe som skjer, som karneval, bluesfestivaler og mye annet morsomt. Du kommer altså ikke til å kjede deg på denne spennende og vakre øygruppen. Hit reiser du med rutefly, Air France, via Paris. Flytid cirka 10 timer.
Reis hit med: Langley

Cuba

Sol, herlige strender og turkis vann. Storbyliv med imponerende arkitektur. Spennende mat og berusende dans, Det Cuba ikke har det trenger du ikke. Nyt salte bad i denne herlige feriebyen Varadero og kombiner det med noen dager i fargerike Havanna. Har man ikke vært der har man ikke vært på Cuba. Hit flyger du med direktefly og flytiden er cirka 11 timer.
Reis hit med: Ving og Apollo

Mexico

Reisemålet som har alt! Strendene er så hvite og vannet så turkis at du tror du har havnet midt i en redigert reisekatalog. Og ikke nok med det, det finnes utrolig mye å se og gjøre. Mayaindianernes tempelbyer er utrolig fascinerende og om du liker eventyr kan du svømme med delfiner, padle i grotter og dykke ved korallrev. At maten er helt fantastisk er ytterligere et pluss i kanten. Hva sier du til ekte meksikanske tacos og guacamole som du skyller ned med en frozen margarita eller en iskald Pacifico med lime og salt? Charterarrangørene tilbyr mange forskjellige reisemål i Mexico, og du kan velge mellom steder som Playa del Carmen, Cancun, Tulum og Isla Mujeres. Les litt om de forskjellige plassene slik at du velger rett reisemål for deg. Hit reiser du med direktefly og flytiden er cirka 12 timer.
Reis hit med: Ving, Star Tour, Solia og Apollo

Saint Lucia

Bare 45 minutter med fly fra Barbados ligger denne perlen med gylne sandstrender og moderne resorthotell. Naturen på Saint Lucia er veldig annerledes enn på naboøyene på grunn av at den er en vulkanøy med høye fjelltopper, dype raviner og varme svovelkilder. Så og si hele øya er dekt av grønn vegetasjon som på flere områder blir til tropisk regnskog. For den aktive finnes dykkerutflukter, vandringer i regnskogen, organiserte turer med firhjuling i tillegg til delfin- og hvalturer. Kombiner gjerne Saint Lucia med Barbados for den ultimate, karibiske vinterferien. Hit reiser du med direktefly til Barbados som tar cirka 11 timer og deretter et mindre fly til Saint Lucia.
Reis hit med: Star Tour

Trinidad og Tobago

Bare 30 kilometer fra Venezuelas kyst finner du Trinidad og Tobago, som dessuten er de sørligste øyene i Karibia. Bortsett fra å sole og bade kan du reise hit for oppleve fantastisk natur og et rikt dyreliv. Øyene kan tilby så godt som alt – paradisstrender, frodig regnskog og herlig storbypuls. Her møtes du av smilende folk og en sol som aldri slutter å skinne. Hit reiser du med rutefly og flytiden er cirka 11 timer avhengig av reiserute.
Reis hit med: Apollo


4- og 5-stjerners charter til Karibia