All inclusive på Den dominikanske republikken

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Thinkstock
Bekymringsfri ferie i paradis uten å måtte tenke på penger? Er det noe som lokker? Da er en ferie med all inclusive på Den dominikanske republikken perfekt for deg.
Publisert 12 oktober 2015

Den dominikanske republikken er et av de rimeligste landene i paradiset Karibien, og ikke nok med at de har uslåelige strender og et innbydende hav – her produseres det riktig god rom som brukes i de fleste drinkene som blandes på øyen. Snakk om lokalprodusert! Bortsett fra å drikke gode drinker ved en kritthvit strand og bade i 28 grader varmt turkist hav, kan du oppdage regnskogskledde fjell, fossefall og sukkerrørsplantasjer. Vil du også slenge inn litt historie bør du besøke hovedstaden Santo Domingo, Karibiens eldste by. Her kan du streife omkring blandt gamle kirker og palass og kjenne på historiens nærvær. Det er flere reisemål å velge mellom; Bahia de Maimon, Rio San Juan, Playa Dorada, Cabarete, Las Terrenas, Samana, Punta Cana, Bayahibe også videre, så det er umulig å ikke finne en favoritt som passer for akkurat deg. Fly direkte med charter eller bestill fly og hotell på egen hånd. Her har vi plukket ut de beste all inclusive-reisene til Den dominikanske republikken. Prisene gjelder når to voksne reiser og bor sammen.


Charter med all inclusive til Den dominikanske republikkenPopulære hotell på Den dominikanske republikkenRutefly til Den dominikanske republikken


I Reiseguidens søkemotor finner du din reise til Den dominikanske republikken:
Charter til Den dominikanske republikken
Hotell på Den dominikanske republikken
Tilbud til Den dominikanske republikken