All inclusive-reiser til Mallorca

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Mallorca er hett på alle måter, og den spanske øyen ligger høyt på manges ønskeliste akkurat nå. Vi har samlet alle all inclusive-reiser slik at du kan reise dit uten å uroe deg for at feriebudsjettet overskrides.
Publisert 18 juni 2018

Å inkludere alt fra mat og drikke til hotell og iskrem har blitt et mer og mer populært konsept. Si hva du vil om all inclusive, men det er utrolig behagelig – spesielt om du reiser med barn. Dessuten er det enkelt å regne ut feriebudsjettet allerede før avreise. Mallorca byr på massevis av trivelige byer og strender å velge mellom. En populær by å besøke er Palma, hvor du kan fråtse i tapas, sangria, shopping og historie. Visste du for eksempel at de startet å bygge byens vakre katedral allerede i år 1230 og at de fortsatte i hele 400 år? Dette og mye mer vil du lære når du besøker Mallorca. Her gir vi deg alle all inclusive-reiser til den spanske perlen.


Alle all inclusive-reiser akkurat nå til MallorcaEr ikke all inclusive noe for deg? Her finner du flere reiser til Mallorca:
- Charter
- Restplass
- Hotell
- Rutefly


Tilbud – All inclusive