Publisert 22 februar 2017

Gran Hotel Son Net - landlig boutique-luksus

Den gamle landeiendommen fra 1672, med sin vakre uteplass og brønn, har blitt renovert flere ganger, men likevel klart å beholde sin rustikke og landlige sjarm. Naturlige steingulv og rustikke trebjelker står i fin kontrast til det fargerike og barokke boutique-interiøret som hotellet stolt kan friste med. Hotellet har også en egen trehytte med utsikt, et spa og et lekkert bassengområde omringet av frodig grønn natur. Hotellet ligger på en liten bakketopp med utsikt til landsbyen Puigpunyent, som kun ligger 5 minutter unna til fots. Landsbyen er nærmest urørt av turisme og gir deg en autentisk følelse av øyas kultur. Hovedstaden Palma ligger kun 15 minutter unna med bil. I nærheten finner du også flotte strender, golfbaner og historiske steder maks 30 minutter unna med bil. Lei en sykkel på hotellet og utforsk nærområdet, Palma eller strendene i området.
Les mer om Gran Hotel Son Net

Boutique Hotel Posada Terra Santa - i hjertet av Palmas gamleby

Dette hotellet er ranket som Nr. 1 i Palma av Trip Advisor. I hjertet av Palmas gamleby ligger dette boutiqehotellet i et av byens eldste noble statlige hjem, originalt bygget i 1576 for Boixadors baroner. Etter en totalrenovering åpnet luksushotellet i 2014, hvor den moderne bostandaren, teknologien og komforten fra vår tidsalder kombineres med et historisk preg og klassisk mallorkisk arkitektur. Her får du en fantastisk utsikt over Palmas katedral og gamleby fra toppen av takterrassen, som også har et lekkert utendørs basseng. Det er også kun en kort spasertur unna havnen. Hotellet har også en flust av avslapningstilbud og spa på innsiden, samt et eget bibliotek. På hotellets restaurant La Despensa del Barón Restaurant kan du nyte frokost, tapas og deilige innovative måltid.
Les mer om Boutique Hotel Posada Terra Santa

Castillo Hotel Son Vida – livsnyterens våte drøm

Dette elegante luksushotellet ligger som en balkong høyt over Palma de Mallorca, med en fengslende utsikt over Palmabukten. Hotellet som ble bygget allerede på 1200-tallet, er som et slott med sine tropiske omgivelser. Velg mellom 164 rom og suiter, der det mest forførende er den ikoniske LOEWE-suiten på 101 kvadrat, med alt fra egen jacuzzi til en unik utsikt fra sine to balkonger. Castillo Hotel Son Vida er også et ultimat golfhotell med flere bra baner å velge mellom. Hotellets egne Son Vida Golf Course er den eldste på øya og tilbyr golf på høyt nivå. Når sulten melder seg kan du velge mellom flere gode restauranter som blant annet serverer lakse-carpaccio og salat med ål. På hotellet finnes det også spa, treningsrom, bassenger og barneklubb.
Les mer om Castillo Hotel Son Vida.

Agroturisme Na Martina – landlig familieidyll

Med en stille og rolig beliggenhet i Mondrago National Park finner du dette mildt sagt unike hotellet. Agroturisme Na Martina har fire romtyper å velge mellom og passer perfekt for familien som vil oppleve Mallorca litt mer urørte steder. Her er det både basseng og treningsrom, og hagen passer utmerket for avslapning. I restauranten serveres det lokalprodusert mat fra hotellets egen gård. Til tross for at du kjenner deg langt ifra sivilisasjonen, ligger Palmas flyplass kun 58 km unna. Fra hotellområdet kan du dra på utflukter til blant annet The Caves of Drach og den vakre stranden Cala Mondrago Beach. Hotellet kan hjelpe deg med bilutleie, eller så kan du bestille bil her.
Les mer om Agroturisme Na Martina og bestill her.

Palma Suites Aparthotel – leilighetshotell med det lille ekstra

I hjertet av Palmas historiske Casco Antiguo-distrikt ligger dette høyklasses leilighetshotellet som passer perfekt både for familier og par som vil ha muligheten til å kunne lage sin egen frokost. Hotellet er nyrenovert og moderne, og ligger kun et steinkast fra den koselige marinaen, den gotiske katedralen og Palmas sentrum med masse restauranter, butikker og barer. Når du vil ta en pause fra shopping, tapas og sightseeing finnes det en takterrasse med et lite basseng og storslått utsikt. Bestill deg et glass cava eller sangria og nyt tilværelsen. Foretrekker du en sunnere livsstil kan du ta deg en tur på hotellets treningsrom. Leilighetene kan leies per dag, uke eller måned.
Les mer om Palma Suites Aparthotel og bestill her.

Castell Son Claret – luksuriøst og privat i palass fra 1400-tallet

Dette vakre boutiquehotellet er et renovert palass fra 1400-tallet som vil få deg til å måpe. Beliggenheten på landsbygda i Calvia, omgitt av høye palmer, vingårder, blomster og fjellkjeden Sierra Tramuntana er storslagent. I tillegg til gratis wifi tilbyr hotellet et treningsrom, basseng, spa og badstu. Suitenes senger er redd opp med egyptiske bomullslaken og på badet dusjer du i en regndusj. Det hjelpsomme personalet gir deg en opplevelse utenom det vanlige og hjelper deg gjerne med å planlegge ditt drømmebryllup. Trenger du å slappe av tilbyr hotellet også personlig fitnesstrening med blant annet meditasjon, yoga og Qi Gong. Maten lages av den Michelinhyllede kokken Fernando P. Arellano som har vunnet utmerkelser som “Chef of the Year” og mange flere. Vil du bade eller shoppe ligger byer som Palmanova, Magaluf og Palma kun et steinkast unna.
Les mer om Castell Son Claret og bestill her.

Hotel Cala D´or – rimelig og nært stranden

I populære Cala D´or på Mallorcas sørøstlige hjørne ligger dette trivelige hotellet, kun 50 meter fra stranden. I området finnes alt fra golf til puber og Aquarium de Mallorca. På hotellet kan du velge mellom 95 rom, enten med hageutsikt eller havsutsikt. Sistnevnte er virkelig å anbefale. Er dere en stor familie som reiser sammen tilbyr hotellet også “Villa Cala D’Or”, en villa med seks store soverom og eget basseng. Denne villaen ligger rett ved stranden. Kos dere med utsøkt mat på hotellets restaurant “The Ecobeach Club Terrace” som ligger rett ved stranden med utsikt over havet. I hotellets restaurant grilles og tilberedes det alt fra laks til lam og T-bone, men det som virkelig får apetitten i gang er den utrolig gode grillede tunfisken. Den er ‘to die for’. Her serveres også områdets beste cocktails, og hotellets egne Gin & Tonic-liste er veldig populær. Favoritten er den som heter “Ecobeach Gin & Tonic”, en miks av Martin Milers Gin og bær.
Les mer om Hotel Cala D´or og bestill her.

I Reiseguidens søkemotor kan du finne alt til din reise til Mallorca:
- Alle charterreiser til Mallorca.
- Alle hotell på Mallorca.
- Alle fly til Mallorca.
- Alle tilbud til Mallorca.
- Finn din leiebil på Mallorca her.