6 treningshotell ved stranden

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: Startour
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Er du en av dem som lovet å ta treningen mer seriøst på nyåret? Dropp overfylte treningssentre – her er 6 treningshotell som er perfekt plassert på stranden.
Publisert 6 mai 2019

Treningsferier er i vinden som aldri før, og flere reiseoperatører satser nå stort på hotell hvor gjestene kan holde seg i form mens de nyter sol og varme. SATS, samt flere kjente treningsfjes i Norge, har opprettet et samarbeid med flere hotell og laget opplegg for treningsglade feriegjester. Delta på alt fra 1-3 økter om dagen, og tilbring pausene med en god bok på solstolen eller kjøl deg ned i havet. Dette er våre absolutte favoritter blant treningshotell med kort vei til friske saltvannsdykk på stranden.

Se charterreiser med treningshotell

Neilson Alana Beachclub, Kroatia

Omgitt av vakker natur og uendelige treningsmuligheter kommer du som liker en aktiv ferie til å trives her. Med Velebitfjellkjeden som nærmeste nabo finner du her alt fra turmuligheter, sykling og klatring – og alt er tilpasset for hele familien. Hotellet holder guidede turer for mountainbikes, vandring, klatring, kajakkpadling og elverafting. Vil du bare holde deg på hotellområdet kan du holde deg aktiv på hotellets store vannsportssenter, dra i treningsstudioet, spille tennis – eller hvorfor ikke teste noen av hotellets gruppetimer? Utendørs kan du delta i gratis gruppetimer slik som yoga, aqua fit, løping i grupper, dansetimer eller zumba og stretchklasser - alt med engelskspråklige instruktører. Kombiner trening med noen besøk på spaavdelingen, hvor du kan slappe av i jacuzzi, innendørsbasseng, flere ulike badstu-typer, damprom, massasje og andre behandlinger. Avslutt dagen med en drink i hotellets skybar som har en helt fantastisk utsikt.
Se treningshotell i Kroatia

Hotel Cavo Spada Resort, Kreta

Her bor du med en perfekt strandnær beliggenget på et hotell som har alle forutsetninger for en behagelig og aktiv ferie. All Inclusive er inkludert og hotellets spa tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet er det mange gode treningsmuligheter med treningsstudio både inne og utendørs, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpeforhold i nærområdet. Bassengområdet er herlig innbydende med bassengbar og et separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden. På hotellet er det fire restauranter med stor variasjon blant menyene, samt en bar. For den som er interessert i mat og drikke arrangeres det også matlagingskurs, samt vin- og olivenojle-smaking en gang i uken. All Inclusive er inkuldert, All Inclusive Ultra mot et tillegg.
Se treningshotell på Kreta

Ocean Beach Club, Gran Canaria

Et hotell for deg som verdsetter stilig design, fredelig omgivelser og god mat. Hotellet som ligger ved stranden i Playa del Cura tilbyr luksuriøse omgivelser, spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-klasser. Treningstimene er gratis, og du kan velge mellom alt fra yoga til tunge styrketimer. Mot ekstra avgift kan du også bestille private PT-timer eller PT Duo sammen med en venn. Bo i et rom med hageutsikt eller i en Ocean Beach Club Suite hvor du går rett fra terrassen og ut i bassenget. Her finner du også barneklubb, gratis Wifi på hele hotellet og stranden rett ved.

Robinson Club Cala Serena, Mallorca

Dette treningshotellet ligger i en rolig bukt, og her står tre ting i fokus: avslapning, god mat og trening. Robinson-hotellene har utviklet konseptet WellFit, og tilbyr treningstimer med yoga, pilates, step, spinning og styrketrening, samt golf, tennis, sandvolleyball og fotball. Prøv også flere alternativer mot ekstra kostnad – hva med mountainbike, hester, dykking, snorkling eller en dagsutflukt på en Harley Davidson? Med konseptet WellFood får du en bra balanse mellom trening og kosthold. Nyt havutsikten og tapasrestauranten fra takterrassen, som serverer næringsrik og lokaldyrket mat. På WellFit Spa finner du en rekke deilige behandlinger, og du kan også slappe av i basseng eller badstu eller ta deg en proteinshake i chill-out-loungen. Gratis wifi på hele hotellet, barne- og ungdomsklubb, helpensjon inkludert og havet i umiddelbar nærhet. Det finnes også Robinson-hotell på Fuerteventura, Kreta og Antalyakysten.
Se treningshotell på Mallorca

Playitas Hotel, Fuerteventura

Dette 4-stjerners treningshotellet ligger rett ved havet og den sjarmerende fiskerlandsbyen Las Playitas. Milelange strender og byens vakre havnepromenade og kafeer er noe av det området kan by på, samt at Fuerteventuras nest største by Gran Tarajal bare er 4 km unna. Hotellet tilbyr svømming, dykkeskole, seiling, windsurfing, surfing, spinning, bodytoning, stretch og morgengymnastikk med utsikt utover havet. Tennis og golf er også tilgjengelig, og Playitas' fitnesscenter er Kanariøyenes største. Du kan også leie sykler eller ta beina fatt i det kuperte terrenget rundt hotellet. På Playitas Hotel arrangeres det også Girls only-camp med årets Norseman Xtreme-vinner Kristin Lie i starten av året, samt Kickoff med Kari Jaquesson. Wifi gratis på hele hotellet, Kids Sports Academy i skoleferier og egen barneklubb for de små.
Se treningshotell på Fuerteventura

Catalonia Royal Tulum, Mexico

Kun 200 meter fra stranden ligger dette innbydende hotellkomplekset med sine 4 stjerner og brede utvalg av aktiviteter. Med jungel, mangrovetrær og cenoter på den ene siden av hotellet, og den kritthvite sandstranden og Det karibiske hav på den andre siden, kan du her kombinere aktivitet og avslapning under den meksikanske solen. Prøv det daglige aktivitetsprogrammet med vanngymnastikk, aerobic, dans, vannpolo, fotball, volleyball, bordtennis. 1 time kajakk, snorkling og stand up paddle er inkludert per person hver dag. Hotellet har også et eget treningsrom, spa og kveldsunderholdning, og all inclusive er inkludert i prisen. Gratis Wifi på hele hotellet.
Se treningshotell i Mexico

Thanyapura Sport Hotel, Phuket

Thanyapura Sport Hotel ligger ikke ved stranden, men må likevel nevnes da det er Sørøst-Asias største sportshotell med treningsfasiliteter i verdensklasse. Gled deg til alt fra basseng med olympiske mål og løpbaner, til treningstimer med yoga, zumba, pilates, thai-boksing, boot camp, power plate og kardio-tennis. Mot avgift kan du også benytte deg av både detox-, vektreduksjon og antistressprogram, fysioterapeut, naprapat og kiropraktor. Hotellet er omgitt av banan- og ananasplantasjer, og du kan få helsejuice og retter med ferske råvarer fra hotellets egne, økologiske avlinger. Gratis wifi i alle fellesområder og et enormt underholdningstilbud til barn, med alt fra thaiboksing, kino og lekeplass.
Se treningshotell i Thailand


Spennende reisetilbud