6 tips: Slik sover du billig på hotell

Nina
Medlem siden 2015, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: zorrito, medlem siden 2006
Lavprisfly har blitt hverdagsmat for de fleste, men billige hotell er ikke alltid like enkelt å finne. Her er 6 tips til hvordan du kaprer billige og bra hotellovernattinger.
Publisert 21 juni 2018

1. Bruk en søkemotor

En selvfølgelig, men også viktig faktor på din leting etter det ideelle hotellet. Mange søkemotorer på nett gir deg de beste oppdaterte tilbudene på hotell, og på Reiseguiden sammenligner vi priser hos både de store reisebyråene og hotellsidene. I vårt søk finner du blant annet Hotels.com, Booking.com og Reisefeber.no. Det gjør at du ved å bare søke én gang finner den beste prisen, uten å måtte sjekke mange ulike hotell-sammenligningssider. Her finner du også mange uavhengige hotell, hostel og leilighetsanlegg i søket.
Se alle hotell i vårt søk.

2. Utnytt sesongene

Å reise når ikke alle andre gjør det er et tips som fungerer på både charter, fly og hotell. Utnytt at det finnes lavsesong og høysesong. Besøk en storby om sommeren når de fleste reiser til Syden, reis til de mest populære storbyene midt i uka istedenfor i helgen og reis til businessmetropoler i helgene.

3. Finn et spesialtilbud

Surf rundt og få en oversikt over forskjellige kampanjer og tilbud. Selv enkelte hotell som er en del av en større kjede kan ha egne kampanjer. Det kan også være verdt forsøket å kontakte hotellet direkte og spørre etter deres beste pris. Er du heldig kan de gi deg en sterkt redusert pris.
Se alle tilbud her.

4. Abonner på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en sikker måte å få oversikt over kampanjer og tilbud. Hotellkjedene vet når de bruker å ha mange ledige rom, og lanserer oftest sine tilbud i sine egne nyhetsbrev.

5. Luksus kan være billig

Prøv å hak av boksene for fire- og femstjerners hotell neste gang du søker etter hotell i en søkemotor på nett. Det er ikke uvanlig at de litt finere hotellene ikke blir så mye dyrere.

6. Stjerner er ikke alt

Bare fordi et hotell har mange stjerner betyr det ikke at det er det beste hotellet. Les andre reisendes anmeldelser av mange hotell i hele verden. Slik kan du forme deg en oppfattning av hotellene på ditt reisemål før du bestiller.


Tilbud – Hotell