Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Kemer, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kemer Antalyakysten, Tyrkia

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Steinstrand
Vannsport

Byen Kemer ligger svært vakkert til blant blått hav, høye fjell og masse furuskog. Her kan du spise og drikke godt, sole deg på strendene og teste noen av de mange eventyrsportene.

Det finnes flere strender på begge sider av båthavnen hvor du kan sole deg og bade, men mange av de besøkende som kommer til Kemer kommer for å få litt eventyr i hverdagen. Her kan du prøve alt fra spennende dykking blant vrak og grotter til parasailing og vannski.

I fjellet kan du kjøre mountainbike, canyoning, teste den 500 kilometer lange Lykiska turløypen, tre- og fjellklatring, fjellridning og rafting.

Om du liker høyder kan du ta turen opp den fire kilometer lange taubanen til toppen av det 2365 meter høye fjellet Olympos.

Et av de verste monstrene i den greske mytologien var den ildsprutende chimairan som hadde tre hoder. Denne myten ble til i nasjonalparken Yanartas, to mil sør for Kemer. Fjellgrunnen her er fylt med ulike gasser, noe som gjør at det brenner dusinvis av branner. På nattestid synes disse brannene fra flere mils avstand.

4timer
Flytid fra Oslo