All inclusive til Kemer, Tyrkia

All inclusive til Kemer, Tyrkia

 
 
 

Om Kemer Antalyakysten, Tyrkia

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Steinstrand
Vannsport

Byen Kemer ligger svært vakkert til blant blått hav, høye fjell og masse furuskog. Her kan du spise og drikke godt, sole deg på strendene og teste noen av de mange eventyrsportene.

Det finnes flere strender på begge sider av båthavnen hvor du kan sole deg og bade, men mange av de besøkende som kommer til Kemer kommer for å få litt eventyr i hverdagen. Her kan du prøve alt fra spennende dykking blant vrak og grotter til parasailing og vannski.

I fjellet kan du kjøre mountainbike, canyoning, teste den 500 kilometer lange Lykiska turløypen, tre- og fjellklatring, fjellridning og rafting.

Om du liker høyder kan du ta turen opp den fire kilometer lange taubanen til toppen av det 2365 meter høye fjellet Olympos.

Et av de verste monstrene i den greske mytologien var den ildsprutende chimairan som hadde tre hoder. Denne myten ble til i nasjonalparken Yanartas, to mil sør for Kemer. Fjellgrunnen her er fylt med ulike gasser, noe som gjør at det brenner dusinvis av branner. På nattestid synes disse brannene fra flere mils avstand.

4timer
Flytid fra Oslo

De mest populære reisemålen i Kemer