Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Skopelos by

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Skopelos by Skopelos, Europa

None
Genuint
Laid back
Matopplevelser
Pittoresk
Romantisk

Du bør ikke ha hastverk når du spaserer gjennom vakre Skopelos by. Her ligger husene så tett i tett at du garantert kommer til å gå deg vill blant de labyrintiske gatene.

Byen beskrives ofte som den vakreste i den greske øyverdenen og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Bygningene ligger fantastisk til i en bratt skråning med utsikt over en bukt og grønne fjell.

Her er nesten alle de hvitkalkede husene fredede og prydet med fargerike ballonger og mengder av potteplanter. Gatene er så bratte, smale og labyrintaktige at du garantert kommer til å gå deg vill i løpet av de første dagene her.

Vil du bo der det skjer bør du booke hotell nærme havnen. Havnepromenaden er fylt med tavernaer og butikker, men er på sitt koseligste om kveldene når den stenges for all trafikk.

På en bakketopp over byen finner du den beste utsikten over byen og landskapet. Her ligger også ruinene av en middelaldersk festning.

Du vil ikke gå mange meterne i Skopelos by uten å gå forbi en kirke. Til tross for at det bare bor 3000 personer her ligger det hele 100 små og store kirker i byen. På den lille øya finnes det totalt 360 kirker, mange er private og bare åpne under store høytider. Øyas mest kjente kirke er Agios Ioannis sto Kastri der scener fra filmen ”Mamma Mia” ble spilt inn.