Restplasser uspesifisert til Patong Beach, Phuket

Restplasser uspesifisert til Patong Beach, Phuket

 
 
 

Om Patong Beach Phuket, Asia

Dykking
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Dette er en av verdens mest berømte partybyer. I Patong Beach må du anstrenge deg for å nyte fred og ro.

Dette er en av de mest økende partybyene i Thailand. Flere gater er fylt med barer og klubber, men de største finner du på Bangla Road. Det ville partylivet lokker til seg så mange besøkende at det i høysesongen er vanskelig å finne et ledig hotell eller til og med en ledig parkeringsplass ved stranden.

Drar du hit i lavsesongen i stedet, som er fra august-oktober, er livet litt roligere, og best av alt; du kan få hotell til en fjerdedel av prisen.

Du kan også gjøre kupp når du shopper, og her kan du kjøpe nesten alt. Den merkeligste opplevelsen er å spasere langs strandveien når solen har gått ned, da gatene forvandles til et tilfeldig marked med hundrevis av små boder. Det finnes også et stort kjøpesenter i Patong, Jungceylon, som har 200 butikker.

Har du noensinne lurt på hvordan det ville vært å gå i taket på et hus? I utkanten av byen Phuket kan du prøve! Her har man bygget et ”opp-ned-hus”, Baan teelanka, hvor både garasje, kjøkken, bad, soverom og oppholdsrom er snudd opp ned – komplett med møbler og innredning.