Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Charterreiser til Cape Panwa, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Cape Panwa Phuket, Asia

I Cape Panwa er det veldig fredelig og rolig, og fortsatt kan du dra inn til bymylderet i Phuket på bare noen få minutter.

Dette er en av de roligste stedene på den populære øyen, til tross for at det bare er en drøy mil inn til folkemylderet i byen Phuket.

Her ligger noen titalls hotell, klemt inn mellom store luksusvillaer. Det mest kjente er det luksuriøse Cape Panwa Hotel, hvor det som oftest bor filmstjerner slik som Leonardo DiCaprio og Pierce Brosnan, samt konger og prinsesser.

Det finnes tre ulike strender på denne halvøyen, Panwa Beach med flere store resortanlegg, den lille øyen Ao Yon-stranden der du også finner et vakkert fossefall, samt den lange Khao Kat-stranden.

Hit kommer du for å ta det med ro, men om du bor på strendene som ser ut mot Chalong-bukten bør du ikke regne med noen lengre svømmeturer. Vannet er så langgrunt at vannet ikke rekker lengre opp enn til låret.

I den sørlige delen av Cape Panwa ligger Phukets store akvarium hvor du kan se hundrevis av ulike fisk som lever i vannet rundt øyen.

Glem grillspydet, sitrongressuppen og woken. Det mest eksotiske du kan prøve på Phuket er insekter. Dette serveres ikke på turistrestaurantene, men på de lokale matmarkedene. Det største tilbudet finner du på Khun Burm-markedet inne i Phuket by, hvor du kan kjøpe maureggsalat, friterte ormer, maur og gresshopper.

1 / 4
Thinkstock
Ett annat paradis, Cape Panwa Beach
2 / 4
Cape Panwa Beach
3 / 4