Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Bang Tao Beach, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Bang Tao Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
None
Dykking
Golf
Laid back
Sandstrand

Sandstranden ved Bangtao Beach er den lengste på Phuket. Dette er en av Thailand mest eksklusive badebyer med flere luksushotell i verdensklasse.

Sanden er vakker og hvit og med sine fem kilometer er dette den lengste stranden på Phuket. I den nordlige delen finnes det et lite strekk med koraller man kan snorkle blant. Det kan være ganske vanskelig å finne budsjetthotell i Bangtao Beach, da nesten alle hotell er luksuriøse med fem gylne stjerner ved inngangen. Her har alle hotell basseng, spa og gode restauranter. Det finnes også en golfbane i nærheten.

Bortsett fra sol, sand og hav finnes det få severdigheter i Bangtao Beach. Det er også klønete og dyrt å ta seg frem til de øvrige stedene på øyen, men det tar bare et kvarter å gå den korte biten til den vakre stranden Surin Beach.

Ved stranden Haad Pak Phra Beach kan du se hvordan man fikser en av Thailands merkeligste havdelikatesser: tørket manet. I en stor dam tømmer man ut maneter, og deretter setter arbeiderne seg ut i vannet og renser de bløte dyrene. Siden tørkes de og selges blant annet på markeder i Bangkok. Stranden ligger i den nordlige enden av Phuket.