Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser uspesifisert til Santa Ponsa, Mallorca

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Santa Ponsa Mallorca, Europa

Barnevennlig
Golf
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad

Den vakre badebyen Santa Ponsa har en perfekt sandstrand hvor du til og med kan få litt skygge under trærne. Her er det også flere golfbaner og masser av aktiviteter og restauranter.

Det finnes flere strender å velge blant i Santa Ponsa. Den største er Playa Santa Ponsa som ligger nær sentrum. Litt sør for sentrum finner du den mindre Playa El Toro, som ligger nær den yacht-fylte marinaen.

Mange av de besøkende i Santa Ponsa kommer for å spille golf da det finnes flere baner i nærheten, men Santa Ponsa lokker også mange barnefamilier ettersom det er svært nært til mange ulike aktiviteter. Det er blant annet en underholdningspark med western-tema som heter Western Park, en gokart-bane, akvariet Marineland og piratshowet Els pirate.

Det kan også være herlig å gjøre noe annet enn å bade og sole seg. Utenfor Santa Ponsa ligger eventyrparken Jungle Parc med masser av ulike hinderbaner og ziplining. Her kan du ta deg over flere meter høye hindre, broer, stiger osv. Det er flere vanskelighetsgrader å velge mellom, og noen er ikke egnet for små barn.

1 / 2
Thinkstock
2 / 2
Thinkstock