Charterreiser til Santa Ponsa, Mallorca

Charterreiser til Santa Ponsa, Mallorca

 
 
 

Om Santa Ponsa Mallorca, Europa

Barnevennlig
Golf
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad

Den vakre badebyen Santa Ponsa har en perfekt sandstrand hvor du til og med kan få litt skygge under trærne. Her er det også flere golfbaner og masser av aktiviteter og restauranter.

Det finnes flere strender å velge blant i Santa Ponsa. Den største er Playa Santa Ponsa som ligger nær sentrum. Litt sør for sentrum finner du den mindre Playa El Toro, som ligger nær den yacht-fylte marinaen.

Mange av de besøkende i Santa Ponsa kommer for å spille golf da det finnes flere baner i nærheten, men Santa Ponsa lokker også mange barnefamilier ettersom det er svært nært til mange ulike aktiviteter. Det er blant annet en underholdningspark med western-tema som heter Western Park, en gokart-bane, akvariet Marineland og piratshowet Els pirate.

Det kan også være herlig å gjøre noe annet enn å bade og sole seg. Utenfor Santa Ponsa ligger eventyrparken Jungle Parc med masser av ulike hinderbaner og ziplining. Her kan du ta deg over flere meter høye hindre, broer, stiger osv. Det er flere vanskelighetsgrader å velge mellom, og noen er ikke egnet for små barn.

1 / 2
Thinkstock
2 / 2
Thinkstock

De mest populære reisemålen i Santa Ponsa