Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser uspesifisert til Makriyialós

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Makriyialós Kreta, Europa

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Den herlige sandstranden i Makrigoalos er en av de beste på Kreta. Her kan både barn og voksne slappe av i fred og ro ved langgrunne strender.

Sanden på den én kilometer lange stranden i Makrigialos er gyllengul og en av de fineste på øya. Hit reiser ofte barnefamilier for å sole seg og bade i det langgrunne vannet. Det kommer sjelden høye bølger her på grunn av de beskyttede omgivelsene. Det finnes også flere andre strender i gangavstand.

I Makrigialos er stemningen svært avslappende og det finnes mange koselige tavernaer og restauranter hvor du kan spise tradisjonelle greske retter. De mest sjarmerende områdene finner du i byens havn.

Om du tar deg rundt i leiebil, så kjør med vinduene nede. Landsbyen er nemlig fylt med herlige dufter av timian og oleander.

Noen kilometer øst for Makrigialos ligger stranden Lagada. Her er det alt fra solstoler til barer og det er ofte lett å finne et privat sted å nyte solen.

sista av Makrigialos
1 / 4
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock