Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Makriyialós

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Makriyialós Kreta, Europa

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Den herlige sandstranden i Makrigoalos er en av de beste på Kreta. Her kan både barn og voksne slappe av i fred og ro ved langgrunne strender.

Sanden på den én kilometer lange stranden i Makrigialos er gyllengul og en av de fineste på øya. Hit reiser ofte barnefamilier for å sole seg og bade i det langgrunne vannet. Det kommer sjelden høye bølger her på grunn av de beskyttede omgivelsene. Det finnes også flere andre strender i gangavstand.

I Makrigialos er stemningen svært avslappende og det finnes mange koselige tavernaer og restauranter hvor du kan spise tradisjonelle greske retter. De mest sjarmerende områdene finner du i byens havn.

Om du tar deg rundt i leiebil, så kjør med vinduene nede. Landsbyen er nemlig fylt med herlige dufter av timian og oleander.

Noen kilometer øst for Makrigialos ligger stranden Lagada. Her er det alt fra solstoler til barer og det er ofte lett å finne et privat sted å nyte solen.

sista av Makrigialos
1 / 4
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock