Restplasser uspesifisert til Kato Stalos, Kreta

Restplasser uspesifisert til Kato Stalos, Kreta

 
 
 

Om Kato Stalos Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

I Kato Stalos kan du ta det med to i rolige omgivelser. Sandstranden er fremfor alt populær blant barnefamilier, men du finner også adrenalinfylt vannsport her.

Dette er en av de koseligste små landsbyene på Chaniakysten. Her finner du noen titalls hotell, mange restauranter og en perfekt sandstrand. Det langgrunne og varme vannet gjør at Kato Stalos har blitt hett blant barnefamilier.

Det er også i vannet at du finner de fleste aktivitetene i Kato Stalos. Her kan du fyke rundt med bananbåt, pedalbåt, i en kajakk eller med vannski.

Livet her er svært rolig og i den lille landsbyen Stalos som ligger litt lengre inn på fastlandeter er det enda litt roligere. Med leiebil eller sykkel kan du utforske landsbyen med sine fjell og olivenlunder.

Har du et skarpt syn får du kanskje øye på et sjeldent dyr på øyen Agioi Theodoroi – ellers kan du ta en utfluktsbåt hit. På den ubebodde øyen har de også sluppet ut et antall utrydningstruede kri-kri-geiter, også kalt kretiske steinbukker. Dyrene er så truede at det til og med alltid er en bevæpnet vakt på øyen.

Utsikten från en solstol vid poolen
2 / 5
Utsikten från vår terass på Hotell Hermes
4 / 5
Härlig utsikt från hotellet!
5 / 5