Restplasser uspesifisert til Klong Muang Beach, Krabi

Restplasser uspesifisert til Klong Muang Beach, Krabi

 
 
 

Klong Muang Beach Krabi, Asia

Det går ikke an å få vakrere utsikt enn fra hotellrommet på Klong Muang Beach. Her ser du utover en sandstrand, krystallblått hav og dramatiske klipper i horisonten.

Det finnes tre ulike strender; Tup Kaek i nord som ligger ved en nasjonalpark, den lange Klong Muang, og Ao Siew i sør, med det kongelige sommerpalasset Hang Nak. Det finnes bare noen titalls hotell på hele kyststrekket – alt fra luksuriøse resorter med alt du kan tenke deg til enkle bungalows for deg som reiser med et stramt budsjett.

Det er ikke fritt frem for å sole seg hvor man vil på de vakre strendene. Mange hotell ligger rett på stranden og eier sin lille del av paradisstranden. I Klong Muang Beach får du spektakulære solnedganger når solen går ned bak de dramatiske klippene ute i horisonten. Vil du oppleve et litt større område enn kun hotellets private strand kan du dra på en utflukt til naboøyen Ao Nang eller ta en dagsutflukt til de mange øyene.

Du har nok aldri hørt snakk om fjellet Khao Ngon Nak. Det er 565 meter høyt og kan kun nås ved å legge ut på en 3 timers tur. Herfra har du en av verdens vakreste utsikter; regnskog, hundrevis av fjelltopper og det fantastiske øyriket i Phang Nga-bukten. Turstien som leder deg til dette høydepunktet, Tab Kak Hang Nak, starter noe kilometer nord for Klong Muang.