Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Krabi

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Krabi Thailand, Asia

Barnevennlig
Dykking
Laid back
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad

I Krabi finner du dusinvis av badebyer, et hundretalls øyer og et landskap som er fylt med spennende fjell og regnskoger.

De mest kjente reisemålene i Krabi er Koh Lanta, Ao Nang, Ton Sai, Koh Jum, Koh Ngai, Phi Phi-øyene og Had Yao. Langs kysten i Krabi ligger det hundrevis av øyer og sandstrender, og flere av dem kan du få helt for deg selv om du har flaks. De dramatiske fjellene gjør at fjellklatrere kommer hit fra hele verden. Populære områder med perfekte klipper er Ton Sai og Rai Leh.

I nærheten av badebyen Phra Nang Beach ligger en grotte der man ofrer til prinsessegudinnen Phra Nang og guden Shiva. Grotten er fylt med store statuer. Hit kommer fiskere og sjømenn for å legge igjen ofringer før de begir seg ut til havs.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
3 / 5
Thinkstock
4 / 5
Thinkstock
5 / 5
Thinkstock