Reiser til Skopelos, Hellas

Reiser til Skopelos, Hellas

Om Skopelos

Skopelos ble for alvor kjent i Hollywood-filmen ”Mamma Mia”, og det er virkelig et strandparadis med sand- og steinstrender og smaragdgrønt vann. Det er en genuin gresk øy som er utrolig grønn og frodig, og passer best for voksne og par.

De mest populære reisemålen på Skopelos

Se alle reisemålene på Skopelos

Fly til Hellas når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Skopelos

Om Skopelos Hellas, Europa

Den grønne ferieøya Skopelos er alltid med på lister over de beste greske øyene. Gled deg til mange herlige sandstrender, sjarmerende landsbyer og en vakker by.

Dette er en av Hellas’ grønneste øyer med skoger, vingårder, olivenlunder og frukthager.

På Skopelos finnes det strender i alle størrelser og fasonger. I nord er mange av dem utilgjengelige og kan bare nås med båt. I sør finnes de beste sandstrendene, blant annet Limnonari, Milia, Panormos og Stafylos.

De fleste hotellene ligger i hovedbyen Skopelos by. Her ser det ut som om alle de hvite husene står stablet oppå hverandre og du kan rusle rundt i smale bakgater eller langs den koselige strandpromenaden.

Det er også flere høye fjell på øya – det høyeste er Delphi på 680 meter. Landskapet her gjør at Skopelos er populært blant turgåere. Innimellom fjellene ligger det mange små, sjarmerende fjellandsbyer – den mest besøkte er Glossa.

Den supervakre kirken i ABBA-filmen ”Mamma Mia” ligger på Skopelos. Kirken som ligger på en høy klippe heter Agios Ioannis sto Kastri og ligger en drøy mil fra Skopelos by, men kirken egner seg best til et bilde på avstand. Kirken er ganske liten, så bryllupsscenene innendørs ble filmet i et studio i London.

Stranden nedanför Agios Giannis
1 / 9
Skopelos i morgonskrud
2 / 9
Agios Konstaninos beach
3 / 9
Vår favoritstrandremsa
5 / 9
Glossa restaurang
6 / 9
Fiskarens hund vid Elios
7 / 9
Greker vid kafe i Glossa vid torget/kyrkan
9 / 9