Weekend i Paris

Teresen
Medlem siden 2013, besøkt 8 land

Foto: Thinkstock
Paris er en weekendfavoritt og et perfekt reisemål å reise til nå. Hvem drømmer ikke om å spasere på de lange boulevardene, fotografere Eiffeltårnet eller spise fransk gourmetmat. Her får du de billigste flybillettene og de beste hotellene.
Publisert 26 oktober 2014

Den franske hovedstaden skuffer ikke! I Paris finnes noe for alle, uansett om du vil shoppe i en av de mange luksusbutikkene, oppleve noen av verdens beste severdigheter, gå på museum eller bare nyte en romantisk helg med kjæresten på Paris gater. Blant severdighetene er Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvren de mest populære. Utenfor byen ligger det storslåtte palasset i Versailles og barnas favoritt Euro Disney. Her har vi funnet frem høstens billigste flybilletter og de beste hotellene.


Høstens billigste flybilletter til ParisPopulære hotell i Paris


Slik kommer du deg til Paris

Det tar cirka to timmer og 30 minutter å fly til Paris fra Oslo, og lander du enten på Charles de Gaulle Airport, Orly Airport eller Beauvais Airport, der sistnevnte er en flyplass først og fremst for lavprisselskap. Enkleste måten å ta seg til sentrum er med buss eller flybuss. Du kan reise direkte til Paris med blant annet Norwegian, SAS og Air France. I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser til Paris, som flybilletter, hotell og weekendreiser.

Om Paris Frankrike, Europa

Frankrikes hovedstad Paris er en romantisk by med mye kultur. Her finnes severdigheter som Eiffeltårnet, Triumfbuen, katedralen Notre Dame og kunstmuséet Louvren. Byen er full av liv med uteserveringer, gågater og koselige parker.

1 / 29
Thinkstock
Jardin de Luxenbourg
6 / 29
Musslor på restaurang Marco Polo vid Nation
8 / 29
Palais Chaillot
10 / 29
Kypare utanför Café de Flore
11 / 29
Eiffeltornet från nära håll
12 / 29
Utsikten framför Sacre Coeur.....
14 / 29
Sacré - Coeur
15 / 29
Marknad i Paris33333333
16 / 29
Triumfbåge #3
19 / 29
Triumfbågen med Champs-Elyses
22 / 29
Metrostationen Montmartre Paris
23 / 29
Takåsarna i Paris
24 / 29
Triumfbågen i solnedgång
27 / 29
Det magnifika varuhuset
29 / 29