Vinterens billigste reiser med alt inkludert

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Lyst til å unne deg en varm reise i vinter hvor du på forhånd vet akkurat hva reisen vil koste? Da bør du prøve å reise med all inclusive, hvor mat, drikke og mange andre fordeler er inkludert i pakkeprisen. Vi har funnet vinterens beste all inclusive-reiser til under 7000 kr.
Publisert 21 november 2016

Lengter du etter å kjenne solen på kroppen, ha sand mellom tærne og brusende hav som bakgrunnsmusikk? Vi har her gjort det enkelt for deg å finne reiser til strand og avslapning i vinter ved å sette sammen de rimeligste alternativene med minium 3 stjerner og all inclusive til maks 7000 kroner. Slik kan du være sikker på å få drømmeferien du har lengtet etter. Spis gratis på hotellets restauranter, drikk og spis så mye is du orker og send barna på gratis aktiviteter. Hva all inclusive-prisen inkluderer varierer fra hotell til hotell, så les mer om hvert enkelt hotell før du bestemmer deg.

Vi har delt opp reisene etter avreiseby med avreise mellom 15. november 2016 og 30. mars 2017. Prisene gjelder per person når to personer reiser og bor sammen, og alle hotell har alt fra 3-5 stjerner. Hvor vil du lage nye minner i vinter?


All inclusive-reiser fra Oslo i vinter



All inclusive-reiser fra Bergen i vinter



All inclusive-reiser fra Trondheim i vinter



All inclusive fra Stavanger i vinter



All inclusive-reiser fra Bodø i vinter



All inclusive-reiser fra Ålesund i vinter



All inclusive fra Kristiansand i vinter


Fant du ikke noe som passet deg? Se flere reiser her:

- Se alle all inclusive-reiser her
- Alle charterreiser
- Finn en billig restplass-reise


Alle tilbud – All Inclusive