Vinterens 6 beste spahotell

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Nic Lehoux
Foto: Nina Bjordal
Foto: Solstrand Hotell
Foto: Nordic Choice Hotels
Foto: Gösta Fries
Vi er inne i sesongen for innekos, og det finnes derfor ingen bedre anledning til å ta med kjæresten, venninnen eller mamma på spa.
Publisert 17 desember 2020

Farris Bad, Larvik

Den idylliske og rolige beliggenheten på bystranden i Larvik er virkelig kronen på verket for spahotellet som er kåret til Norden største spa med sine 2500 kvm og eksklusive designrom. Her fokuseres det på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Frokostutvalget er det bare å bøye seg i støvet for, og det stilrene og eksklusive designet hotellet utstråler stenger resten av verden ute slik at du kan nyte ro og fred. Farris Bad har på kort tid blitt et av Norge mest populære spa-hotell og har en enorm spa-meny med alle tenkelige behandlinger og spapakker. Her bor du i alt fra delikate standardrom med utsikt til hotellenes fellesområder til luksuriøse suiter med panoramautsikt over fjorden. Det tar ca 1,5 time å kjøre hit fra Oslo.
Les mer og se priser.

Shisheido-spa på Dr. Holms, Geilo

På det klassiske hotellet Dr. Holms på Geilo kan du bo bra, spise godt og ikke minst skjemme bort deg selv i spaavdelingen. Som eneste Shisheido-spa i Norden får du her oppleve det japanske hudpleiemerket i vakre omgivelser. Den 1000 kvadrameter store spaavdelingen har seks behandlingsrom, noen med plass for to slik at man kan få massasje sammen med sin kjære eller en venn. Her finner du også to svømmebasseng, trimrom, tørr badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.
Les mer og bestill her.

The Thief

Gjør spaopplevelsen urban. På Tjuvholmen i vår vakre hovedstad ligger designhotellet The Thief, og her kan dere bo i alt fra toppsuiten på 160 kvadratmeter til mer normale standardrom, som tross alt kalles for Oslos flotteste standardrom. Kjøp for eksempel Theif SPA Indulgence, som inkluderer en natt på hotellet, tilgang til spa-avdelingen, 50 min massasje og frokost. Hotellets spaavdeling stjeler inspirasjon fra hele verden og blander det sammen med det beste fra Norden. På 800 kvadratmeter finner du et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, forskjellige typer sauna, en skjønnhetslounge og en spa bar for å nevne noe. Her kan du ta herlige skjønnhetsbehandlinger, massasje og ikke minst spabehandlinger som tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul og tysk aufguss som bare må oppleves. Hotellet ligger rett ved vannkanten på Tjuvholmen og med Aker Brygge 1 minutt unna med et bredt utvalg restauranter og Astrup Fearnley Museet.
Les mer og bestill ditt opphold på The Thief her.

Norefjell Ski & Spa

Dette 4-stjerners spahotellet på fjellet er perfekt å sjekke inn på når snøen begynner å dale på fjellet. Med skibakker rett ved og flott utsikt til fjell og natur fra spaavdelingen byr dette hotellet på mange fine stunder. Rommene er enkle og delikate med fjellinspirert interiør, og noen rom samt alle leiligheter har også eget kjøkken og balkong med fjellutsikt. Du finner skandinavisk meny på hotellets restaurant som bare bruker lokale råvarer i alle retter. Etter en tur i fjellet eller en dag i skibakken kan du slappe av i dampende sauna, innendørs basseng, utendørs jaccuzi eller med avslappende behandlinger. Hotellet har også et eget fitness senter og en 16 meter høy klatrevegg. Med sin beliggenhet kan hotellet by på alt fra fisking, kanoturer og skiooplevelser.
Les mer og bestill her.

Son Spa

40 minutter fra Oslo og kun 15 minutter fra Rygge flyplass finner du dette sjarmerende spa-hotellet som tilbyr alt fra vinsmaking og har både golfbane og den historiske kunst-og seilerbyen Son i umiddelbar nærhet. Halvparten av rommene er suiter med balkong, og alle rommene er delikat innredet og har deilige Jensen-senger, så her sover du godt! Du finner strender på hver side av hotellet og en nasjonal kyststi. Hvis du kun er ute etter en dagsutflukt fra hverdagens mas og kjas, kan du velge pakken “Din drømmedag”. Da får du tilgang til spa- og treningsområdet, dagens lunsj, badekåpe, tøfler og kan velge mellom 50 min aromamassasje eller 50 min essential ansiktsbehandling.
Les mer og bestill her.

Solstrand Hotel & Bad

På tuppen av Bjørnefjorden i Os finner du dette idylliske hotellet i naturskjønne omgivelser – kun 30 km fra Bergen sentrum og flyplass. Det store hotellet i sveitserstil serverer mat i sann tro mot kystmat-tradisjoner, og du vil kunne smake på fersk, lokal fisk og skalldyr. Stein og tre er mye brukt i interiøret for en norsk følelse, og hotellet er omgitt av en stor, grønn hage med sjøutsikt. Hotellet frister også med store spa- og wellness-områder med utsikt til fjorden, som inneholder blant annet innedørs- og utendørs basseng, finsk sauna og steam sauna, sanarium og terapibad med massasje. I denne oasen utenfor Bergen finner du ro og harmoni i norsk natur.
Les mer og se priser her.

Ønsker du flere alternativer? Søk blant alle hotell & tilbud her:

- Hotell med spa & wellness i Oslo
- Se de beste tilbudene på weekends, luksus og andre reiser
- Alle hotell i Norge
- Fly i Norge


Fly til lang-weekend med spaAndre hotellfavoritter i Norge (Trip Advisor)