Publisert 8 september 2017

Har du allerede funnet ditt drømmehotell? Om ikke så får du litt hjelp av oss her. You´re welcome!

Hanging Gardens Ubud, Bali

Gjemt bort blant tett jungel og grønne risterrasser ligger det fredfulle og luksuriøse 7-stjerners hotellet Hanging Gardens Ubud, som vil gi deg ekte Eat Pray Love-følelse. Hotellet har 38 basseng-villaer, et avslappende prisvinnende spa og en fantastisk retsaurant og bar. Det ble bygget i 2005 for å skape noe helt autentisk i hjertet av den balinesiske jungelen. Hotellet er i dag mest kjent for det helt unike bassenget som tilsynelatende strekker seg ut i regnskogen og gir en helt magisk følelse av å svømme over tretoppene. Bassenget er faktisk kåret til “The World’s Best Swimming Pool” av Condé Nast Traveller og som Nr.1 på Trip Advisor’s liste.
Les mer og bestill her.

Bora Bora Pearl Beach Resort

Turkist vann og kritthvit strand – Bora Bora er en drømmedestinasjon for mange, og er ofte forbundet med bryllupsreiser. Dette hotellet kan friste med luksuriøse suiter og bungalower med flott utsikt over Mount Otemanu. Gratis Wifi, flatskjerm og AC er selvfølgelig også inkludert på rommene. Velg mellom suiter med eget basseng i hagen, suiter med eget boblebad ved stranden eller bungalower over vannet med direkte tilgang til det turkise vannet nedenfor. Her kan du også skjemme deg bort på spa eller utforske undervannslivet med dykkesenteret. Et troipsk drømmehotell som kan minne om de du ser på bilder fra Maldivene.
Les mer og bestill her.

Casa Cook, Rhodos

Casa Cook på Rhodos omtales som et hotell for luksusbohemen. Hotellet retter seg mot voksne gjester som ønsker høy komfort og pen design. Dette er en moderne oase med en perfekt blanding av deilig luksus og avslappende bohemfølelse som garantert vil falle i smak hos mange. Her nyter du mat laget med lokale råvarer og du kan holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer. Casa Cook skal være et trendy hotell for de urbane og kulturinteresserte reisende. Aldersgrense er 16 år.
Les mer og se priser her.

Song Saa Private Island, Kambodsja

Det er ikke bare Maldivene og Bora Bora som har luksusvillaer på vannet – denne bortgjemte øyperlen i Kambodsja vil få deg til å bli for alltid. Her finner du 27 bunglaower på påler i vannet som alle er bygget på naturlige materialer som bambus og resirkulert tømmer fra gamle fiskebåter, og villaene er innredet med møbler laget av lokale håndtverkere. Private basseng og soldekk med direkte tilgang til til å hoppe ut i havet. Hotellet har også et buddhist-inspirert spa, med behandlinger som regnskog-facial, som du får utført ved en skjermet lagune.
Les mer og se priser her.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

I Finland lapland finner du en igloo-landsby laget av glass. Her sover du på reinsdyrsfeller og ser rett opp på den klare stjernehimmelen som brer seg over Lapland. Tenk å kunne se nordlyset fra senga? Du kan også bo i tømmerhytter, snøiglooer eller suiter. Prøv deg på en huskysafari, eller en reinsdyrsafari med de lokale samene for å bli kjent med deres kultur. Jakt nordlyset, stå på ski, prøv isfiske og snøscooter, eller ta deg en tur på hesteryggen i den hvit snøen. Like ved kan du også besøke nissens hjem – vinter som sommer – hvor han og alvene tar imot julegaveønsker og du kan kose deg med kakao og pepperkaker.
Les mer om hotellet her.