Publisert 25 juli 2015

Her har vi plukket ut noen av Tyrkia beste voksenhotell som kan garantere en rolig og avslappet ferie for to.

Hotell Sensimar Side Resort & Spa, Side

Dette flotte hotellet er et Blue Couples-hotell der alt fra design til bassengområde er tilpasset gjester som har fylt 18 år. Her bor du rettp åstranden så selv om du ligger på en solseng ved bassenget kjenner du den deilige havbrisen. All inclusive er inkludert og det finnes flere barer og restauranter å velge mellom. Skjem bort deg selv i hotellets spaavdeling eller tren kroppen med en utfordrende pilates-klasse. Eller hvorfor ikke ta et matlagingskurs, dansetimer eller bare gå på en av hotellets kinokvelder? Perfekte aktiviteter for to. Avslutt kvelden med gode drinker til levende musikk. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Marti La Perla, Içmeler

I koselige İçmeler ligger dette fantastiske hotellet som passer perfekt for voksne som reiser uten barm. Hotellet er bygd i stein og tre og kan minne litt om et kloster i utseende. Rundt hotellet er det en hage og et bassengområde som ligger rett ved stranden. Og med så kort vei til stranden er det enkelt å mikse bassengtid med strandliv, og når du blir sulten så ligger snackbar, bassengbar, kakebuffé og á la carte-restauranten bare et steinkast bort. Blir det for stille og rolig for deg kan du utfordre kjæresten med en omgang bordtennis, tennis eller boccia. For å bo her må man ha fylt 16 år. Hit reiser du med Tyrkiareiser.
Les mer og se priser her.

Commodore Elite Suites & Spa, Side

Commodore Elite Suites & Spa er et populært femstjerners hotell som ligger rett ved stranden. Her trives alle som vil ha det stille og rolig siden hotellet kun tar imot gjester over 18 år. Hotellet tilbyr blant annet to fine bassengområder, bassengbar, innendørs basseng, jacuzzi, hamam og badstu. Vil man ha litt ekstra luksus kan man gå på en spabehandling mot en liten avgift. Andre aktiviteter som koster ekstra er jetski og vannski, men det er helt gratis å låne en kano eller å benytte seg av hotellets treningsfasiliteter. På hotellet finnes det to bufférestauranter og to á la carte-restauranter – en som serverer sjømat og en Middelhavsrestaurant. Etter middagen er det godt med en forfriskende drink i en av hotellets barer, eller kanskje frister det mer med en romantisk filmstund på hotellets egen kino. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Hotell Sensimar Belek Resort & Spa, Belek

Rett ved Bogazkent-stranden utenfor Belek ligger dette herlige Blue Couples-hotellet. Her får man bare bo om man har fylt 18 år og derfor er det en veldig avslappet stemning på hotellet. Nader fjør du i hotellets 3500 kvadratmeter store basseng som strekker seg hele veien ned til stranden. Etter en deilig svømmetur blir du kanskje sulten og da er det bare å gå rett fra bassenget til snackbaren for å få deg noe godt å spise og drikke. Trenger du å slappe av eller kanskje mykes opp skal du ta en tur til hotellets spa. Her finnes et stort utvalg av behandlinger i tillegg til hamam, badstu, jacuzzi og innendørs basseng. Hotellet tilbyr også forskjellige treningsklasser som step og yoga. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du alle reiser til Tyrkia:
- Alle charterreiser til Tyrkia
- Alle charterreiser med all inclusive i Tyrkia
- Restplasser til Tyrkia