Trendy Mallorca

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Et av sommerenes mest populære reisemål så langt har vært Mallorca. Men sommeren er ikke over, og charteroperørene fortsetter å fly solsugne nordmenn hit helt til i oktober. Her bor, bader og spiser du best.
Publisert 12 august 2011

Mallorca er et veldig bra feriealternativ i sommer. Øya har vidunderlige strender, god mat og bra hoteller til overkommelig pris, og ikke minst - det er bare 3,5 time med fly fra Norge.

Deilige dager på stranden


Late dager i solen på stranden Es Trenc
Her finner du tre kilometer bølgende stranddyner og asurblått vann. Stranden er en favoritt på grunn av sin vakre beliggenhet og fordi den passer bra for både barnefamilier som vil ha langgrunne strender og for de som vil ha litt mer vanndybde å boltre seg i. Sanddynene gjør det lett å finne sin egen lille bit av stranden der man er helt i fred.

Liv og røre på den trendige stranden Formenter
En kilometerlang sandstrand der alt går ut på å se og bli sett, og gjemt bak mørke solbriller kan du holde utkikk etter kjendiser. Her finnes mengder av barer og for de litt mer eventyrlystne kan man ta en time hos surfeskolen som holder til her.

Her kan man bo


Sjarmerende hotell i klassisk Mallorca-stil
Ca´n Abril er et koselig hotell, innredet i klassisk Mallorca-stil i et hvitkalket hus med vindussprosser. Det ligger i nærheten av Sollers torg og har fine og behagelige rom og en vakker solterrasse.

Sol og badehotell i Cala d´Or
Ferrera Blanca er et hotell i den populære badebyen Cala d´Or, Her finnes alt du trenger for en vellykket ferie; fine bassengområder og bra restauranter med internasjonalt kjøkken.

Kulinariske høyder


Økologisk i Caimari
Ca Na Toneta er en liten og utrolig sjarmerende restaurant i den søvnige lille byen Caimari. Den drives av to søstre og de bytter ut menyen fra uke til uke. Smakene er basert på lokalt Middelhavskjøkken og er komponert etter sesongens grønnsaker som de selv dyrker økologisk. De fleste råvarer de kjøper inn er økologiske og produsert på øya.

Med utsikt og atmosfære
Mirador de la Victoria ligger midt i et blendede vakkert miljø blant pinjetrær og med utsikt over Pollensabukten. Her serveres klassisk, lokal middelhavsmat. Sitt på den fine terrassen og nyt solnedgangen med et glass vin.

Les mer om våre tips her!


Es Trenc
C´an Abril
Ferrera Blanca
Ca Na Toneta
Mirador de la Victoria

Finn billige reiser til Mallorca.

Charter til Mallorca: