Tree top hotels around the world!

Nina
Medlem siden 2015, besøkt 28 land

Foto: Green Village
Foto: Treehotel
Foto: Lion Sands
Foto: Chateaux dans les Arbres
Oppfyll barndomsdrømmen om ditt eget tretopphus! Disse 5 unike tretopphotellene vil gi deg en hotellopplevelse du sent vil glemme.
Publisert 6 oktober 2017

Green Village (Badung, Bali)

Green Village på Bali består av 12 bambushytter og -villaer, både på bakkeplan og i tretopper. De er alle laget av bærekraftig bambus, og Green Village fungerer som et bosamfunn for folk som liker å leve i pakt med naturen. Hytten Sharma Springs (toppbildet) er kanskje den kuleste av alle, med sine 6 etasjer. Her får du 4 soverom med hvert sitt private bad, et superkult kjøkken, en lounge, spisestue, et mediarom og et kontor på toppnivået. Du får også en egen butler på kjøpet, og en privat hage og basseng.
Les mer her.

TreeHotel (Harads, Sverige)

Futuristiske trehotell møter urørt svensk natur i Harads skoger i Nord-Sverige. Sov i en UFO-suite, inne i et gigantisk fuglerede eller i suiten “Mirror Cube” som er dekket av speil, slik at den er nærmest usynlig der den speiler naturen rundt seg oppe i tretoppene. Hotellkonseptet var inspirert av filmen ”The Tree Lover”, som ble spilt inn her. Rommene ligger 4-6 meter over bakken, og er designet av noen av Skandinavias fremste arkitekter. Alle rom har vakker utsikt til elven Lule.
Les mer her.

Finca Bellavista Community (Piedras Blancas, Costa Rica)

Velkommen til fortet! I Costa Rica regnskog finner du denne skjermede trehytte-landsbyen som er 100% selvforskynt. Hyttene bruker solenergi, samler regnvann og har sin egen veksthage. Her finner du 24 hus som er knyttet til hverandre via broer, stiger og zip lines, og du kan møte likesinnede mennesker som er ute etter å finne roen og føle seg i ett med naturen. Utforsk regnskogen, bad i fossefall, start dagen med yoga eller få en hot stone-massasje mens du er her.
Les mer her.

Lion Sands Resort (Kruger National Park, Sør-Afrika)

Her finner du 4 ulike trehus som kombinerer luksus med unik utsikt til Afrikas ville natur. Dette er stedet du tar med kjæresten på et superromantisk opphold, eventuelt bryllupsreise. Spis middag i høyden under en klar stjernehimmel og legg dere i himmelsenger ute i det fri til lydene av den afrikanske naturen. Om dagene kan dere dra på safari og ta behandlinger på spa.
Les mer her.

Châteaux dans les Arbres (Frankrike)

5 herskapelige slott i tretopper i Frankrike finner du 2 timer utenfor Bordeaux. I ekte fransk chateau-stil kan dere lege kongelige og kose dere med fransk vin i boblebadene som hver hytte er utstyrt med. Dere kan også leie sykler og utforske området, dra på spa og bare nyte utsikten fra deres private tretoppterrasse.
Les mer her.


Finn rimelige flyTilbud - Luksushotell jorden rundt