Publisert 13 april 2018

1. Tri - Sri lanka

Dette drømme-retreatet ligger midt blant frodige grønne tretopper i åsene rundt Lake Koggala i det sørlige Sri Lanka med en fantastisk utsikt over innsjøen. Her råder total stillhet, langt fra byens støy og mas, noe som gjør det til et perfekt sted for yoga og mindfulness. Her holdes det yogatimer i en shala oppe i tretoppene med Lara Baumanns unike Quantum Yoga. Etter timen kan du bli igjen ved damphulen eller avslapningsområdet – eller hvorfor ikke nyte en Ayurvedisk massasje? Tri sin filosofi støtter oppunder holdbarhet og lokal involvering i alt fra personale til ingredienser på kjøkkenet. En opplevelse for alle!
» Finn fly til Sri Lanka her

2. Island Yoga - Aruba

Svenske Rachel Brathen, også kalt Yoga Girl, er en av de største innenfor yogaverdenen. Hun tar imot yogier fra hele verden til sitt retreat Island Yoga på Aruba i Karibia. Her står daglig yoga og meditation på timeplanen, blandet med SUP-yogaklasser, seiling i solnedgangen og eventyr til ulike deler av øyen. Helt klart en yogaopplevelse utenom det vanlige.
» Finn fly til Aruba her

3. Itha108, Hellas

For den som vil kombinere yogareisen med sol er Itha108 i Hellas et godt alternativ. Her holdes det retreats hver uke med ulike internationale instruktører mellom mai og oktober. Bare 5 minutter fra havet ligger dette sjarmerende vakre retreatet på øyen Ithaca hvor du bor i en venetiansk villa eller en av deres jurtas. Her kan du velge å booke det retreatet og den yogastilen som passer deg best, noe som gjør det veldig tilgjengelig for alle.
» Finn fly til Hellas her

4. Yoga Magic, India

India, yogaens hjem, er et perfekt tilfluktssted for den som vil fordype sine yogakunnskaper i åndelige omgivelser. Her finnes det mengder av ulike retreats å velge blant, men et som stikker seg litt ekstra ut er Yoga Magic i nordlige Goa. Her bor du i teltbungalows i en vakker hage og kan nyte deres naturlige basseng og Ayurveda-behandliger. Det er yogatimer to ganger om dagen med lokale instruktører som fokuserer på tradisjonell praksis.
» Finn fly til India her

5. Vale de Moses, Portugal

Langs foten av fjellkjeden Serra de Estrela finner vi det familiedrevne yogaretreatet Vale de Moses. Yogainstruktøren Vonetta Winter holder dynamiske Hatha-timer med fokus på styrke, balanse og stabilitet. I tillegg til yoga kan du nyte meditative turer i fantastisk natur langs elver og gjennom skoger. Her tilbys workshops i blant annet meditasjon og svømming utendørs.
» Finn fly til Portugal her