Topp 5: Weekendbyer i Italia

Louisenilsson92
Reiseguiden, besøkt 20 land

Shopping, god mat, kaféer og severdigheter. I Italia finner du flere weekendbyer verdt et besøk. Velg mellom Milano, Roma, Bologna, Venezia eller Genova.
Publisert 27 august 2018

Milano

Trendby nummer 1! Hit bør du reise om du vil oppleve en trendsikker by med moderne shopping og stilsikre kaféer. Gå ikke glipp av et besøk på Domkirken i Milano når du likevel er på besøk i byen. Et tips er å gå opp på taket og oppleve en fantastisk utsikt over Milano.

Reiser til Milano // Fly til Milano

Roma

Klassikeren! Her får du storby og weekend i ett. Kombiner shopping med kultur og opplev klassikere som Colosseum, Fontana di Trevi og Spansketrappen.

Reiser til Roma // Fly til Roma

Bologna

I Bologna er det mengder av kulturskatter, vakre kirker og museum. En ekte gourmetby som byr på det beste fra det italienske kjøkkenet. Her kan du oppleve alt fra en magisk spaghetti bolgnese til luksusrestauranter som har fått Michelin-stjerner.

Hotell i Bologna // Fly til Bologna

Genova

Genova og området Liguria (regionen) du befinner deg i når du er der har blitt veldig populært. Vi anbefaler deg å bo i Genova eller i en annen nærliggende by og reise til en ny by i Liguria hver dag. Eksempeler er byene Nervi, Portofino eller San Fruttuoso. Det er enkelt å kjøpe togbillett på stasjonen og det er en fin togtur langs kysten.

Fly til Genova // Leiebil i Italia

Venezia

Kjærligheten by! Byen du kan vandre rundt i og oppleve trange smågater, gondoler og teatermasker i overflod. En utrolig unik by som er verdt et besøk. Vil du ha det mer genuine Italia og mer sol og bad anbefaler vi deg å reise videre mot Rimini.

Reiser til Venezia // Fly til Venezia


Weekend – Italia