Topp 5: Thailands beste familiehotell

Paulina
Reiseguiden, besøkt 24 land

Foto: iStock
Å finne et hotell som oppfyller alle kravene du har til familiereisen og som ligger ved stranden i tillegg kan iblant være veldig vanskelig. For å løse problemet for deg har vi funnet Thailands beste familiehotell i nærheten av paradisaktige og barnevennlige strender og plukket ut våre 5 favoritter.
Publisert 12 september 2018

1. Ramada Khao Lak Resort, Khao Lak

Ekstra luksuriøst familiehotell ved stranden i vakre og barnevennlige Khao Lak. Hotellet har et barnebasseng i hotellhagen og i baren på terrassen kan dere nyte kald drikke. Det er gratis å låne håndduker ved bassenget. Samtlige rom har aircondition, møblert balkong/terrasse og wifi. Det finnes også en spaavdeling for foreldre som trenger å koble av og et mindre treningsrom for den som vil trene.
Les mer om Ramada Khao Lak Resort

2. Horizon Karon Beach Resort Family Wing, Phuket

Et herlig familiehotell omgitt av grönska nära Karon Beach. Hotellet har en separat familieavdelning med stort basseng, barnebasseng, lekeplass og solstoler. Trenger dere en pause fra solen finnes det et spillrom med tv-spill, biljard, fotballspill og mye mer. Til stranden er det 250 meter, og det er også 250 meter til restauranger og butikker i Kata sentrum.
Les mer om Horizon Karon Beach Resort Family Wing

3. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, Krabi

Dette luksuriøse familiehotellet ligger ved rolige Klong Muang og har et av Thailand største basseng. Her er det rom for opp til 5 personer. Book med halvpension eller all inclusive for å gjøre reisen enda enklere. Her er det flere veldig gode restauranter. Hotellet tilbyr også mange aktiviteter og happenings for barna, blant annet er det minidisco med Bamse 3 kvelder i uken.
Les mer om Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

4. Phuket Orchid Resort & Spa, Phuket

Family Garden-hotellet Phuket Orchid Resort & Spa er det mest barnevennlige hotellet i Karon og har aktiviteter for alle aldersgrupper og en skandinavisk barneklubb. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i et frodig hageområde med to fantasifullt utformede basseng, det største med to flotte vannsklier. 150 meter unna finner dere stranden. I hotellets restaurant spiser barn under 12 gratis med det populære måltidskonsept Holiday Inclusive, i følge med en betalende voksen. 9.11.2016 til 26.3.2017 er perioden hvor hotellet er et Family Garden-resort og tilbyr skandinavisk barneklubb – enda en god grunn til å reise i vinter!
Les mer om Phuket Orchid Resort & Spa

5. Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Dette lekre luksushotellet er omringet av grønn natur og ligger på en egen strand. Det finnes et bassengområde og hotellet har også spa, treningsrom og skjønnhetssalong. Barna kan leke og bade i barnebassenget. Det finnes også lekeplass, lekerom og en internasjonal barneklubb. Båt fra Ao Nang tar dere til hotellet på cirka 10 minutter. En ren luksusresort med andre ord.
Les mer om Centara Grand Beach Resort & Villas

Finn flere familiehotell i Thailand:

- Se alle familiehotell i Thailand


Charter til ThailandTilbud til Thailand