Charterreiser til Karon Beach, Phuket

Charterreiser til Karon Beach, Phuket

 
 
 

Om Karon Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
Dykking
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Stranden i Karon Beach har ikke bare herlig turkist vann. Sanden er også så fin at den knirker når du går på den.

Her er det den tre kilometer lange stranden som er stjernen. Når du går på den hvite sanden kommer du til å oppdage at den er så finkornet at det knirker når du går. I motsetning til mange andre thailandske badebyer er denne stranden for det meste åpen for alle. Hotellet ligger på motsatt side av veien.

På den nordlige delen av stranden ligger den populære parken Nong Harn Lake hvor mange starter dagen med en joggetur eller sykkeltur. Det ligger mange restauranter både langs Karon Beach Road og ved Luang Poh Chuan Road i den sørlige delen av byen. Ikke regn med et hett natteliv her, det får du heller i Patong Beach eller i byen Phuket.

I Karon Beach finner du noen av de beste mulighetene for snorkling og dykking langs Phukets kyst, blant annet ligger det et korallrev her.

Det er vanskelig å gi glipp av Buddha-statuen som synes fra nesten hele det sørlige Phuket. Den sittende giganten er 45 meter høy og kalles ofte for ”Big Buddha”, men det offisielle thailandske navnet er Phra Puttamingmongkol Akenakkiri Buddha. Utsiktsposten ligger på 370 meters høyde og gir deg en fantastisk utsikt over både Karon Beach og hovedstaden Phuket.

De mest populære reisemålen i Karon Beach