Topp 5: Januarsalg i Europa

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Januar = storsalg. Her er 5 byer som garantert vil gi deg noen fantastiske shopping-opplevelser, så pakk en ekstra stor koffert og gjør deg klar for storbypuls på nyåret.
Publisert 2 januar 2019

Når julen er over frister januarsalget oss ut i Europa for å kjøpe ny garderobe til ekstra rabatterte priser. Finn billig flybillett og hotell, så har du enda mer penger til overs til shoppingen. Her har vi funnet frem billige reiser til 5 storbyer i Europa med fantastisk shopping.

1. London

En klassiker når det kommer til januarsalget er London. Få byer, om noen, i Europa kan matche det utvalget som du finner her. Shoppinggaten Oxford Street har de fleste besøkt en eller annen gang, og her ligger kjedebutikkene som perler på snor. Et stopp på den enorme Topshop-butikken får man ikke gå glipp av når man er her. London har også noen gigantiske kjøpesenter, perfekt om været ikke er så bra. Dra til Westfield i Sheperd´s Bush som har både kjedebutikker og luksus som Louis Vuitton og Prada. Et besøk på varehuset Liberty er heller aldri feil. Det ligger i begynnelsen av Carnaby Street som også har mange andre bra butikker.

2. København

En favoritt blant oss nordmenn, og med god grunn. Kort tur med fly, mange gode shoppingmuligheter og koselige bakerier med Europas kanskje beste bakevarer. Shop en helt ny garderobe i Strøget – verdens lengste og eldste gågate – som er fylt med alt fra merkebutikker til kjedebutikker, danske som internasjonale, og sett deg på en fortausretsurant og se på folkelivet når du trenger en pust i bakken. I Latinerkvarteret ligger noen av København beste second hand-, vintage- og bruktbutikker. Læderstræde er et sjarmerende og roligere alternativ til Strøget med små, individuelle kles-, smykke- og interiørbutikker og koselige kaféer. Ta deg en velfortjent drink i den stilige kjelleretasjen på Rubys når kvelden kommer.

3. Paris

At Paris har fantastisk shopping er ingen hemmelighet. Her finnes alle de store, kjente designerne, men Paris er også vintagehimmelen. Her er prisene jo som regel lave året rundt, så stikk gjerne innom når du likevel er i byen. En av de mest populære vintagebutikkene er Kiliwatch. Kanskje finner du drømmeskoene på Christian Louboutins butikk som ligger på gaten rue de Grenelle, eller så drar du til det fashionistaenes favoritt, varehuset Colette. Her finner du de hotteste klesmerkene, skjønnhetsprodukter og noe så annerledes som en vannbar i kjelleren.

4. Berlin

Byen har raskt blitt en av de mest trendy i Europa og for de som er lei av London og Barcelona er det hit man skal dra i år. Her finner man fantastiske vintagebutikker, men også noen av Europas største og beste varehus, som for eksempel KaDeWe. Gaten Kurfürstendamm og nærliggende Tauenzienstraße har alle de kjente kjedene, og er et shoppingparadis for de aller fleste.

5. Stockholm

Bare en kort flyreise bort hos våre kjære nabo i øst ligger Stockholm som har fantastisk shopping til bra priser hele året for oss nordmenn. Når januarsalget er i gang kan du også gjøre noen ekstra gode kupp. Salget i Sverige starter allerede i romjula, så her kan du reise ganske tidlig for å sikre deg det aller beste av salget.

Finn din reise her:
Weekendpakker med fly og hotell
Flybilletter til januarsalget
Søk blant alle hotell


Billige fly i januar