Topp 5: Hotell i København

Reiseguiden
Reseguiden

Foto: iStock
La deg sjarmere av vakre København i vår og sommer! Danmarks koselige hovedstad er full av kaféer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia. Københavns herlige atmosfære må bare oppleves og vi har listet noen av byens beste hotell for ditt besøk!
Publisert 1 juni 2018

1. Hotel d'Angleterre

D'Angleterre er et historisk hotell som har fått en elegant og moderne makeover med vakre rom og grandiose trapper. I underetasjen finner du hotellets spa som tilbyr badstu, hamam, treningsrom og basseng. Servicen er i toppklasse og personalet her hjelper deg med alt fra å kjøpe billetter, booke restauranter og personlige shoppere. Med en utmerket beliggenget ved Kongens Nytorv har du her kort gangavstand til de største severdighetene i byen, men også en metrostasjon som raskt tar deg til flyplassen på 20 minutter.
Book hotellet her »

2. 71 Nyhavn Hotel

Med en eksemplarisk beliggenhet ved vannet i bildeskjønne Nyhavn ligger dette hotellet som består av to gamle lagerlokaler. De to husene er nå sammenslått og har forvandlet seg til et pent, elegant boutiquehotell hvor store rustikke bjelker mikses med det nyeste innen dansk design. Det er ingen mindre enn Michelin-restauranten Kiin Kiin som står bak hotellets restaurant, SEA by Kiin Kiin, hvor fokuset ligger på mat fra det sydøst-asiatiske kjøkken.
Book hotellet her »

3. Hotel SKT. PETRI

Som en oase i Københavns historiske sentrum finner vi hotell SKT Petri, bygningen som en gang i tiden var et varehus bygget i 30-talls stil og som nå er et nyrenovert luksushotell. Dette er et av få 5-stjerners hotell i København som satser på en avslappet luksuriøs vibe hvor trendy design møter casual dining. Her bor du sentralt med gangavstand til de største severdighetene i byen og metrostasjonen Nørreport hvor du raskt og enkelt kan komme deg til flyplassen. Et bra alternativ for deg ønsker en luksushelg med avslapning.
Book hotellet her »

4. The Square

Akkurat som navnet avslører ligger dette hotell på City Hall Square i sentrale København. Dette moderne hotell med sine 268 rom byr på en avslappet atmosfære og personale som gjør det lille ekstra for at du skal ha et bra opphold i København. På hotellets hjemmeside er det en side under #MyCPH der dem deler tips på deres favoritt kaféer, cocktailbarer, badeplasser og sykkelturer. Foruten et stenkast fra Tivoli og rundt hjørnet fra Strøget er du også nær trendy Vesterbro med sine mange restauranter, barer og butikker. Rommene er behagelige, velutstyrte og rimelige.
Book hotellet her »

5. Copenhagen Downtown Hostel

For deg som reiser med et stramt budsjett, men fortsatt vil bo sentralt, finnes Copenhagen Downtown Hostel – et livlig vandrerhem som også tilbyr private rom utøver sovesaler. Det ligger bortgjemt i en av Københavns eldste gater, rett utenfor Strøget, byens fremste shoppinggate og alle severdigheter ligger rett rundt hjørnet. Vandrerhjemmets eklektiske atmosfære avspeglas på den livlige baren som er inredet med en marokkansk vibe. Et perfekt alternativ for deg som reiser selv og vil bli kjent med nye mennesker over et slag backgammon eller hvorfor ikke en runde beer-pong?
Book hotellet her »

Se fly til København her »



Tilbud – Danmark