Publisert 24 oktober 2014

Reiser man med barn har man helt andre krav enn om man er to voksne som reiser sammen. Og når man reiser så langt som til Thailand er det ekstra godt å vite at etter en lang flytur så skal man sjekke inn på et hotell som kommer til å gjøre hele familien mer enn fornøyd.

Centara Grand Beach Resort & Villas, Ao Nang

Centara Grand Beach Resort & Villas er et lekkert luksushotell i vakre, tropiske omgivelser og med egen strand. Hotellet har et fint bassengområde, utsøkte à la carte-restauranter, egen skjønnhetssalong, treningsstuddio og spa. For barn i alderen 4-12 år kan hotellet tilby internasjonal barneklubb, lekeplass og lekerom.
Hit reiser du med Ving, les mer og se priser her.

Horizon Karon Beach Resort, Phuket

Omringet av tropisk frodighet ligger dette firestjerners familiehotellet i livlige Karon beach med kort vei til stranden. Her bor familiene i en egen del av hotellet og her finnes det selvfølgelig et fint barnebasseng for de som ikke vil bade i havet. De som jobber her er kjent for at de får hele familien til å stortrives på hotellet, liten som stor. Hotellet har også restaurant, treningsrom og et eget spa der du kan ta en thaimassasje eller to hver eneste dag.
Hit reiser du med Apollo, les mer og se priser her.

Katathani Phuket Beach Resort, Kata Beach

Katathani Phuket Beach Resort er et eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Hotellet ligger like ved vannkanten på den idylliske Kata Noi-stranden. Blir du lei sand mellom tærne kan hotellet lokke med et stort og elegant bassengområde med egen barneseksjon. Ellers kan Katathani Phuket Beach Resort tilby barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.
Hit reiser du med Ving, les mer og se priser her.

Emerald Beach Resort, Khao Lak

Her trvies barnefamilier fantastisk bra, og siden hotellet er et av Vings Family Garden-hotell betyr det at her er det skandinavisk barneklubb, noe som barna elsker! Det finnes selvfølgelig barnebasseng, aktiviteter og underholdning, og et lekerom for de minste. Alle rommene her har bra størrelse, og man kan bo opptil fem personer i et rom eller villa. I hotellets restaurant spiser man frokost som er inkludert, og eller kan man kjøpe lunsj og middag. I tillegg finnes det både treningsrom og spa slik at også de voksne kan skjemme bort seg selv litt.
Hit reiser du med Ving, les mer og se priser her.

Hilton Hua Hin Resort & Spa, Hua Hin

På Hilton Hua Hin Resort & Spa bor du førsteklasses like ved strandkanten og med sentralt i Hua Hin. Hotellet har et fint bassengområde med barnebasseng og jacuzzi, et eget spa der du kan skjemme bort deg selv, samt et lite ølbryggeri med live-musikk. Romme er store og lyse og har plass for opptil fire personer. Når du blir sulten har du ikke mindre enn fire restauranter å velge mellom om du ikke vil gå ut å spise. Frokosten er inkludert i prisen, og den store bufféen har noe for hele familien.
Hit reiser du med Apollo, les mer og se priser her.


Populære charterhotell i Thailand