Ta en pause i Thailand i vinter

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Thailand er et yndet reisemål om vinteren, og i denne perioden har Smilets Land alt du kan ønske deg: Masse sol, lite nedbør og lange flotte sandstrender både på fastlandet og de små øyene.
Publisert 4 januar 2017

De kaldeste dagene står for tur her hjemme, og vi drømmer oss bort til varm sol og melishvite strender. Hva passer da bedre enn å bestille en reise til Thailand for å fylle på D-vitaminlageret? November til starten av april er herlige måneder i Thailand, med gode temperaturer og lite regn. Shopping i Bangkok, late dager på stranden på Koh Lipe eller fantastiske eventyr under vann på Koh Tao? Uansett hva du velger vil Thailand by på varme, vakre strender, god mat og ikke minst den hyggelige lokalbefolkningen som alltid har et smil på lur.

Om reisene
Vi har samlet de beste reisene fra og med 14.januar til 10.april og rangert dem etter antall stjerner. Alle prisene gjelder per person når 2 reiser og bor sammen. Obs! Husk at prisene stiger jo lengre ut i vintersesongen vi kommer, da det er et veldig populært reisemål.


Alle reiser med 3-stjerners hotell til Thailand



Alle reiser med 4-stjerners hotell i Thailand



Alle reiser med 5-stjerners hotell i Thailand


Fant du ikke det du lette etter? Se alle reiser til Thailand her:

- Alle charterreiser til Thailand
- Restplass-reiser til Thailand
- Fly til Thailand


Tilbud til Thailand